Webinar: beheer jouw persoonlijke bestanden met OneDrive
Event

Webinar: beheer jouw persoonlijke bestanden met OneDrive

Hoe kun je slimmer werken met Microsoft OneDrive? Ontdek de mogelijkheden op dinsdag 16 april tijdens ons kosteloze webinar, van 12:00 tot 13:00 uur.

Webinar: beheer jouw persoonlijke bestanden met OneDrive

Wat is Microsoft OneDrive?

Tijdens dit webinar neemt onze collega Karel Kornet je mee in de mogelijkheden van OneDrive. Maar wat is OneDrive? OneDrive is onderdeel van het Microsoft 365 platform en is de startpagina voor de documenten waar jij veel mee werkt. Deze app is gericht op het opslaan van bestanden die alleen voor jezelf zijn, een persoonlijke schijf dus.

OneDrive biedt een overzicht van snelkoppelingen naar locaties waar je veel werkt, bestanden die recent worden gebruikt en zorgt ook voor de verbinding tussen jouw computer en de online omgeving van Microsoft 365.

OneDrive vs. SharePoint

Als je onze vorige webinar over SharePoint hebt gezien, dan weet je dat OneDrive en SharePoint hand in hand gaan. Als je met SharePoint werkt, dan kun je er niet onderuit om ook met OneDrive aan de slag te gaan. In dit webinar vertellen we je meer over de samenwerking tussen deze twee apps. We duiken in alle mogelijkheden, functionaliteiten en handigheidjes die je onder de knoppen hebt.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Je persoonlijke startpagina: wat is er allemaal tot je beschikking?
  • Bestanden delen en gedeelde bestanden terugvinden
  • Het blauwe logo in jouw taakbalk: wat doet het?
  • Snelle toegang tot jouw bestanden
  • Het verschil tussen SharePoint en OneDrive

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die met OneDrive werkt of wil beginnen. Na dit webinar begrijp je OneDrive beter en heb je handige tips om slim te werken met deze app.

Webinar terugkijken

Het webinar is al gehouden, maar als je het hebt gemist, kun je de opname hieronder bekijken. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Karel Kornet,
hij vertelt je er graag meer over

Adoptie Specialist / ICT Engineer

Stuur een e-mail
Karel Kornet

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: