De toegevoegde waarde van bellen met Teams
Blog

De toegevoegde waarde van bellen met Teams

Het gebruik van Microsoft Teams is tijdens en na de COVID-periode explosief gestegen. Videobellen bleek een uitkomst bij het vele thuiswerken. Sindsdien zijn de mogelijkheden van Teams uitgebreid. Roy de Bruijn geeft in deze blog een update van de laatste ontwikkelingen!

De toegevoegde waarde van bellen met Teams

Nu de functionaliteiten van Microsoft Teams gecombineerd kunnen worden met de functionaliteiten van de netwerkproviders, zijn er voor jou veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld de integratie van mobiele telefonie met Microsoft Teams.

Wat is bellen met Teams?

Met Teams kun je bellen vanuit je Microsoft-omgeving: je bent telefonisch bereikbaar en kunt externe nummers bereiken. Het voordeel van bellen met Teams is dat het overzichtelijk, via één app verloopt. Het werkt bovendien heel gebruiksvriendelijk in combinatie met mobiele telefoons.

Waarom bellen met Teams?

Wanneer je kiest voor bellen met teams, vervang je in één keer je ‘vaste’ telefooncentrale, terwijl bestaande nummers behouden blijven. Bovendien kun je voortaan via verschillende apparaten bellen.

Voordelen

  • Door onze samenwerking met netwerkproviders zijn de functionaliteiten die je gewend bent van je ‘vaste’ telefooncentrale, nu ook beschikbaar in Teams. Denk aan een wachtrij of uitbellen met verschillende nummers;
  • Je maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Teams;
  • Mobiele telefoons zonder Microsoft Teams-licentie zijn gemakkelijk toe te voegen aan de oplossing;
  • Doorschakelen vanuit vaste telefonie-oplossingen is mogelijk;
  • Het faciliteren van thuiswerken is eenvoudiger;
  • Eén integrale oplossing voor alle communicatie.

Profiel van de gebruikers

Op basis van je behoeften, bouwen we de faciliteiten op. Iedereen kan in de omgeving worden toegevoegd, ongeacht of ze ‘vast’ bellen of alleen met Teams werken. We kijken vooral naar het profiel van de gebruikers. Neem bijvoorbeeld een bouwbedrijf: de uitvoerder op de bouwplaats gebruikt een mobiele telefoon, de werkvoorbereider werkt vooral vanaf zijn laptop, terwijl de receptionist behoefte heeft aan een complete bedienpost. 

Demo op locatie

Wanneer je de stap naar bellen met Teams wil zetten, kun je natuurlijk een afspraak plannen. Maar we kunnen met behulp van een provider ook een demo op locatie verzorgen. Tijdens deze sessie tonen we de mogelijkheden en krijgen we inzicht in jouw specifieke situatie. We kunnen op basis daarvan direct de beste oplossing adviseren. Plan hier jouw kosteloze demo in!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bellen met Teams? In onze whitepaper gaan we daar uitgebreid op in! Download het whitepaper hieronder. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen: ik vertel je er graag meer over.

De uitgebreide mogelijkheden van bellen met Teams

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief.

Klik hier direct downloaden

De toegevoegde waarde van bellen met Teams

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Roy de Bruijn,
hij vertelt je er graag meer over

Commercieel directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Roy de Bruijn

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: