Alles over bellen met Teams
Event

Alles over bellen met Teams

Het gebruik van Microsoft Teams is helemaal van deze tijd: het is een modern communicatiemiddel, wat inmiddels veel meer te bieden heeft dan het bekende beeldbellen. Met Teams kun je namelijk ook ‘gewoon’ bellen. Via de cloud, waarmee je in één klap heel je ‘vaste’ telefooncentrale vervangt!

Alles over bellen met Teams

Engeline Schellekens vertelt in deze blog hoe we je met ons webinar optimaal informeren over het bellen met Teams.

Veel verschillende mogelijkheden

Wat je vooral nodig hebt, is een goede internetverbinding. Je belt net zo makkelijk via de app op je laptop, desktop of mobiele telefoon. Precies zoals je met de beeldbel-functie van Teams gewend bent, maar dan zonder beeld. Daarnaast is het zelfs mogelijk dat je één gesprek op verschillende apparaten kunt voeren: van je carkit, naar je mobiele telefoon en eindigend op je laptop!

Deelnemen aan webinar

Maar hoe weet je nu of Teams ook een geschikte oplossing is voor jouw organisatie?
Om te beginnen door op 10 oktober deel te nemen aan ons webinar. En vervolgens, nadat we je een breed scala van alle mogelijkheden en voordelen hebben geschetst, door contact met ons op te nemen en je voor te laten lichten over de specifieke mogelijkheden.

Voordelen benutten

Op basis van de kenmerken van jouw bedrijfsvoering, kunnen wij prima inschatten met welke onderdelen van Teams jij het verschil kan maken. Want Teams biedt namelijk veel kansen. En die kansen worden alleen maar groter, gezien het feit dat Microsoft deze app als een soort ‘verzamelpunt’ inzet. Andere apps, zoals bijvoorbeeld Planner, OneNote, SharePoint en Viva Engage kunnen worden gekoppeld met Teams.

Hoe werkt het concreet?

Tijdens het webinar komen verschillende onderwerpen aan bod, waarvan de demo wellicht wel het meeste tot de verbeelding spreekt. Want, hoe werkt bellen via Teams concreet? Het gebruik van een headset werkt heel fijn en prettig: je kunt eenvoudig werken én praten tegelijkertijd. Maar door Teams werk je ook slimmer, door zowel te chatten, samen te werken, te vergaderen en te bellen vanuit één app. Er zijn meerdere belfunctionaliteiten beschikbaar, zoals doorverbinden, samenvoegen, doorschakelen en in de wacht zetten. Bovendien ben je in staat tot het snel bellen vanuit een chat, naar een contactpersoon of eerdere oproepen beantwoorden.

Inmiddels is teams een gewoonte geworden voor veel bedrijven. Als toepassing van het hybride werken, maakt het onderdeel uit van de toekomst! Ben je nieuwsgierig geworden naar bellen met Teams? Neem dan contact met mij op en geef je kosteloos op voor ons webinar. We zien je graag op 10 oktober van 12:00 tot 13:00 op Microsoft Teams natuurlijk!

Dit webinar is reeds gehouden. Heb je het webinar gemist? Geen zorgen, we hebben een opname beschikbaar. Stuur een e-mail naar marketing@tredion.nl om deze op te vragen.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Engeline Schellekens,
ze vertelt je er graag meer over

Projectbegeleider / Adoptie Specialist

Stuur een e-mail
Engeline Schellekens

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: