Bereikbaarheid boven alles!
Blog

Bereikbaarheid boven alles!

Telefonie moet vanzelfsprekend zijn en heeft de afgelopen dertig jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt! De kern is bereikbaarheid. Bij Tredion bieden we tal van oplossingen, waardoor jij als ondernemer altijd op de meest efficiënte manier bereikbaar bent! In deze bloggen vertellen we ons complete verhaal.

Bereikbaarheid boven alles!

Sinds 1969 wordt de Werelddag van de Telecommunicatie vandaag, op 17 mei, gevierd. Tijdens deze dag wordt aandacht gevestigd op het belang van internet en andere informatie- en communicatietechnologieën voor de samenleving en de economie. Wanneer je kijkt naar de recente historie, zie je dat telefonie in dertig jaar enorm is veranderd. Er was eens een telefooncentrale en je belde vanaf een vaste telefoon op kantoor met je relaties. Toen kwam de voorloper van de autotelefoon: via telefoonpalen, greenpoints en met behulp van een ‘kermit’ kon je onderweg bellen. Om uit te komen bij de ‘vaste’ autotelefoon. Een enorm apparaat wat bezweek onder zijn batterijlast en schreeuwend duur was! Dan leven we nu in een compleet andere tijd. Telefonie biedt inmiddels zoveel mogelijkheden om bereikbaar te zijn. Het eerste wat we bij Tredion doen is met je om de tafel gaan, zodat we op basis van jouw wensen specifieke oplossingen kunnen aandragen.

De juiste oplossing voor jouw organisatie

De tijd dat je naast een mobiel nummer ook een vast nummer moest hebben, voor een betrouwbare uitstraling, is verleden tijd. Je kan alles doen met een mobiel nummer. Niet je locatie, maar je bereikbaarheid staat centraal. Dat regelen we voor je, ongeacht de middelen of het platform. Het belangrijkste is dat we de juiste oplossing voor jouw organisatie toepassen. Daarvoor kun je allerlei toestellen en middelen inzetten: vaste toestellen, mobiele apparaten, maar bijvoorbeeld ook Teams!

Softphone boven hardware

Op basis van de vragen die wij stellen en de wensen die jij formuleert, blijkt dat vaste toestellen minder gebruikt worden. Dan is de keuze voor een “softphone” (een app op je mobiele telefoon, PC of laptop) een logische keuze. We bieden dan ook softwarematige in plaats van hardwarematige oplossingen. De zogenaamde ‘softphone’ blijkt vaker als voordelige en efficiënte oplossing naar voren te komen.

Overal bereikbaar, via een vast nummer

Op het gebied van mobiele telefonie zien we weinig ontwikkelingen. Wat onder invloed van het massale thuiswerken wél aan populariteit wint, is onze ‘vaste mobiel integratie’. Met de vaste mobiel integratie heb je een mobiele telefoon en ben je verder nergens van afhankelijk. Je bent goed bereikbaar voor klanten (eventueel met een direct telefoonnummer), belt uit met het vaste nummer van het bedrijf én je kan intern bellen met collega’s. Door gebruik te maken van een app, kun je zelf bepalen op welk toestel je een gesprek aanneemt: mobiel, vast of via Teams.

Bestaande nummers behouden?

Eén van de eerste vragen die we tijdens ons ‘telefoniegesprek’ krijgen, is of bestaande nummers behouden kunnen blijven: die geruststelling kunnen we eigenlijk altijd bieden. Wat ons betreft staat tijdens dat gesprek vooral jouw bereikbaarheid centraal, zodat jij en je medewerkers altijd en overal kunnen werken!

Staat jouw bereikbaarheid boven alles?

Wil je een afspraak maken om te bepalen welke telefonie-oplossing het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op. Heb je andere vragen over telefonie, bekijk dan onze telecomdiensten of mail mij dan gerust!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Roy de Bruijn,
hij vertelt je er graag meer over

Commercieel directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Roy de Bruijn

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: