Houd Microsoft 365 in topconditie met kwartaalsessies
Blog

Houd Microsoft 365 in topconditie met kwartaalsessies

‘Stilstaan is achteruitgang’, is een bekend gezegde en dat geldt zeker voor software. Na ons adoptietraject is Microsoft 365 helemaal afgestemd op jouw organisatie. Daar stopt onze dienstverlening niet en dat is maar goed ook: nieuwe functionaliteiten verschijnen regelmatig en ook de behoeften van een onderneming kunnen veranderen. Adviseur Tim Kerseboom vertelt in deze blog over onze Next Level sessies waarmee Microsoft 365 up-to-date en passend blijft bij jouw bedrijf.

Houd Microsoft 365 in topconditie met kwartaalsessies

Kwartaalgesprek

Elk kwartaal bespreken we in een meeting de belangrijkste ontwikkelingen en wat deze betekenen voor jouw organisatie. Dit noemen wij Next Level sessies. Na enkele sessies nemen we dan ook ervaringen door, kijken we of verbeteringen hebben gewerkt en bespreken we nieuwe ontwikkelingen binnen Microsoft 365 die een meerwaarde kunnen zijn.

Ook bekijken we welke huidige tools nog niet optimaal worden ingezet. Tijdens dit kwartaalgesprek komt een specialist van Tredion mee om een toelichting te geven over een onderwerp waar op dat moment behoefte aan is. Een nieuwe optie in Teams kan bijvoorbeeld in één klap een heel intern proces verbeteren. Samen willen wij ervoor zorgen dat jullie Microsoft 365 optimaal kunnen inzetten!

Alleen relevante nieuwe functionaliteiten

Het grote voordeel van onze Next Level sessies is dat wij veel werk uit handen nemen. Als verlengstuk van jouw bedrijf kunnen we goed inschatten of nieuwe functionaliteiten een verbetering kunnen zijn. Uit alle vernieuwingen leggen wij jou alleen diegene voor die relevant zijn.

Genuanceerd advies

Een actueel voorbeeld van zo’n vernieuwing is Artificial Intelligence (AI). Copilot is Microsoft-software die op korte termijn beschikbaar komt. Met een simpele opdracht maakt Copilot dan de PowerPointpresentatie voor jou. Zulke vernieuwingen houden wij nauwlettend in de gaten en daardoor kunnen we ook een eerlijk advies geven: heeft het nut, wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf en welke risico’s kleven aan deze vernieuwing?

Voor iedereen makkelijk te gebruiken

In het adoptietraject leren wij medewerkers van jouw bedrijf te werken met de nieuwe applicaties van Microsoft. Dit gebeurt op een toegankelijke manier, met veel relevante praktijkvoorbeelden en een begrijpelijk taalgebruik. Wil je op een later moment gebruik maken van een nieuwe toepassing? Dan gebruiken we dezelfde toegankelijke methode. We willen dat medewerkers zich betrokken en verantwoordelijk voelen bij de software, niet dat ze het gevoel hebben dat dit van hogerhand wordt opgelegd. Daarom kijkt Tredion ook bewust naar de problemen waar iedere medewerker tegenaan loopt en welke behoeften zij hebben. Al deze suggesties nemen wij weer mee, waardoor Microsoft 365 voor iedereen prettig blijft om mee te werken.

Met de Next Level sessies van Tredion houd je een stabiel en op maat gemaakte Microsoft 365-omgeving. Wil jij dit ook? Lees meer informatie op onze website of neem contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Tim Kerseboom,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Tim Kerseboom

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: