Maak kennis met Pim
Blog

Maak kennis met Pim

Control Center Tredion Engineer

In augustus 2023 verwelkomden we een nieuwe collega in ons team: Pim van den Berg. Pim versterkt ons supportteam en stelt zich graag aan je voor!

Maak kennis met Pim

Hallo! Ik ben Pim, 32 jaar en woon in Sliedrecht samen met mijn partner en drie katten. Binnenkort komt daar een zoontje bij. Ondertussen heb ik ruim 6 jaar ervaring in de ICT en heb ik al met vele systemen mogen werken. Gelukkig zijn dit dezelfde systemen als die Tredion gebruikt waardoor ik snel aan de slag kan!

Als ik niet mijn katten aan het aaien ben dan ben ik waarschijnlijk aan het gamen. Verder ben ik ongeveer drie keer per week in de avond in de sportschool te vinden. Verder hou ik wel van een drankje en ben ik vrijwel altijd muziek aan het luisteren, gelukkig denkt Tredion daar net zo over en wordt er heel de dag door lekker een muziekje gedraaid.

Diverse specialisaties  

Ik ben onderdeel van het Control Center Tredion. Hier werken mensen met uiteenlopende en aanvullende kennis en specialiteiten, zo is er altijd iemand voor jouw ICT-vraagstuk. Zelf ben ik echt een manusje van alles en ik hoop daarmee al onze klanten zo goed, maar ook zo snel mogelijk te kunnen helpen. Wil je meer weten over ons team? Bekijk dan ook de blog van mijn collega’s.

Mijn inwerkperiode bij Tredion stond in het teken van het leren kennen van de klanten en natuurlijk collega’s. Ik heb dit proces als zeer prettig ervaren. Tijdens deze periode is er ook een goede basis gelegd voor de ICT-systemen die ik nog niet kende.

Wat vind je het leukste aan werken bij Tredion?

Je zal dit bij veel van mijn collega’s vinden onder hun kennismakingsstukje, dit is de gezelligheid!

Er wordt altijd een achtergrondmuziekje gedraaid, in de pauze zitten we samen achter de Playstation en op vrijdagen drinken we samen een biertje. Daarnaast kan je altijd bij elkaar terecht voor je vraagstukken.

Al met al voelde ik mij al snel thuis en dit zal alleen maar beter worden!

Next Level betekent voor mij…

Grootschalige problemen zo snel mogelijk pinpointen, soms nog vóór de klant dit zelf merkt. Dat is voor mij next level werken. Zo weten beiden partijen waar ze aan toe zijn en kan de klant weer zo snel mogelijk door.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Je kunt ook altijd contact met mij opnemen.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Pim van den Berg,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Pim van den Berg

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: