Maak kennis met Marvin
Blog

Maak kennis met Marvin

ICT Engineer Supportdesk

In maart 2022 is ons reparatie- en werkvoorbereidingsteam een collega rijker geworden: Marvin Melkert. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Marvin

Mijn naam is Marvin Melkert, 22 jaar en geboren en getogen in Gorinchem. Ik ben een echt mensenmens: ik houd ervan om onder de mensen te zijn en nieuwe mensen te leren kennen! In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, ben ik met mijn vrienden of ben ik hard aan het kokkerrelen in de keuken. Daarnaast houd ik van fine dining en probeer ik altijd nieuwe smaken te ontdekken op de menukaart!

ICT-avontuur

Ik ben mijn ICT-avontuur begonnen als ICT Engineer Supportdesk in het reparatie- en werkvoorbereidingsteam. Hier kan ik in mijn eigen tempo alles leren over ICT. Binnen dit team ben ik vooral bezig met het op orde houden van de voorraad en zorgen dat alles gereed staat voor onze buitendienst collega’s. Daarnaast bereid ik ook laptops en werkstations voor door ze volledig te installeren met Windows en werkklaar te maken voor onze klanten. Werkzaamheden binnen dit team kunnen erg uiteenlopen, waardoor ik altijd wel wat nieuws leer. Enorm leerzaam dus!

Kennismaken

Mijn inwerkperiode bij Tredion was driemaal boven verwachting. Bij binnenkomst werd ik vol enthousiasme ontvangen en samen met mijn teamleider begonnen we de dag met een kennismakingsrondje om mij bij iedereen voor te stellen. Door de leuke reacties voelde ik mij meteen al erg op m’n gemak. Binnen het team word ik nog steeds enorm goed ondersteund en kan ik eigenlijk voor elke kwestie bij mijn collega’s terecht. De eerste dagen kwam er veel informatie op mij af, maar ik heb het allemaal goed op kunnen pakken.

Wat vind je het leukste aan werken bij Tredion?

De gezellige sfeer. Er hangt onderling hier een enorm fijne sfeer, iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ik voelde mij binnen de kortste keren helemaal thuis. Er wordt gelachen, worden grapjes met elkaar gemaakt en je kan bij iedereen altijd terecht voor een serieus gesprek.

Next Level betekent voor mij…

Tot het uiterste gaan. Dat ene extra stapje om de verwachtingen van de ander te overtreffen!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marvin Melkert,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Marvin Melkert

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: