Maak kennis met Ruben
Blog

Maak kennis met Ruben

ICT Engineer Supportdesk

Ons team is een collega rijker geworden: Ruben Blom. Wellicht heb je Ruben al gezien of gesproken, want hij heeft stage gelopen bij Tredion. Sinds februari werkt hij bij ons in een brede rol. In deze blog stelt hij zichzelf officieel voor!

Maak kennis met Ruben

Mijn naam is Ruben Blom en ik heb ruim vier jaar ervaring in de ICT. Sinds begin februari ben ik werkzaam bij Tredion na het succesvol afronden van mijn derdejaars stage. Tijdens mijn stageperiode heb ik enorm veel geleerd, mede door de gave opdracht die ik heb mogen uitvoeren en door de fijne samenwerking met mijn collega’s. Mijn hobby’s zijn wielrennen en mountainbiken en ik vind het leuk om mijzelf op verschillende vlakken te blijven verbeteren.

Breed inzetbaar

Ik studeer momenteel ICT: Cyber Security & Cloud aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie werk ik parttime bij Tredion. Ik werk vooral in het supportteam, maar mijn rol binnen Tredion is breed. Zo bied ik ook ondersteuning aan de buitendienst wanneer nodig.

De nieuwste technologie

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion, is de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van ICT. Daarnaast natuurlijk de fijne samenwerking met mijn collega’s en de kennis die intern met elkaar wordt gedeeld om klanten nog beter van dienst te zijn.

Next Level betekent voor mij…

Het voortdurend onderzoeken, leren en innoveren van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van ICT. Ik vind het belangrijk om over deze kennis te beschikken als team, zodat we deze ontwikkelingen en technieken beschikbaar kunnen stellen aan onze klanten.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Ruben Blom,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Ruben Blom

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: