Maak kennis met Kevin
Blog

Maak kennis met Kevin

ICT Engineer Supportdesk

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, Kevin van der Vliet, één van onze nieuwe collega’s. Deze 21-jarige breakdancer werkt sinds mei bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken.

Maak kennis met Kevin

Mijn naam is Kevin van der Vliet, ik ben 21 jaar en kom uit Gorinchem. Begin mei ben ik gestart als ICT Engineer binnen het Systeem Beheer Online team. Naast mijn passie voor ICT heb ik ook een passie voor breakdance. Dit doe ik zelf al 13 jaar en ondertussen al 6 jaar lang met mijn crew BreakSquad. Twee jaar geleden hebben we in de finale gestaan van Holland’s Got Talent en momenteel zijn we Nederlands kampioen.

Complexe problemen oplossen

Mijn rol binnen Tredion is ICT Engineer Supportdesk. Omdat je op de helpdesk constant bezig bent met verschillende klanten, die allemaal tegen andere problemen aanlopen, leer je hier zelf veel van. Het leukste aan mijn functie vind ik het onderzoeken van complexe problemen waar niet 123 een oplossing voor te vinden is.

Ik heb het geluk gehad om op kantoor ingewerkt te kunnen worden. In de eerste maand heb ik samengewerkt met verschillende collega’s.  Zo zijn we samen aan de slag gegaan met het oppakken van tickets, zoeken naar een oplossing en vervolgens de terugkoppeling naar de klant. Dit allemaal met 1,5 meter en een scherm tussen onze werkplekken in. Het is wel jammer dat niet iedereen op kantoor zit want dat is natuurlijk wel het gezelligste!

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? De mogelijkheid om jezelf echt goed te ontwikkelen door middel van cursussen, maar ook door veel kennis onderling te delen. Ook zijn de pv-uitjes erg leuk. In mijn derde week bij Tredion heb ik mijn eerste online pv-uitje meegemaakt. We hebben toen met z’n allen thuis, onder instructie van collega Jeroen Raus, flammkuchen gemaakt. Dit was erg leuk, maar ik kijk ook heel erg uit naar de fysieke uitjes die hopelijk binnenkort weer kunnen plaatsvinden.

Next Level betekent voor mij…

Alles uit mezelf halen, zodat ik in staat ben de klant optimaal te helpen. De klant weer op weg helpen door complexe problemen op te lossen; dat motiveert mij. En zo krijgen we dat Next Level gevoel!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Kevin van der Vliet,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Kevin van der Vliet

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: