Maak kennis met Brian
Blog

Maak kennis met Brian

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, Brian Krijgsman, onze nieuwe collega. Brian heeft bij Tredion een half jaar stage gelopen op de supportdesk. Sinds februari is hij officieel in dienst als ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Brian

Mijn naam is Brian Krijgsman, ik ben 21 jaar oud en geboren in Den Haag. Minstens twee keer per week ben ik op de ijsbaan te vinden om te trainen, wedstrijden te spelen of te fluiten. Naast ijshockey speel ik ook graag games op mijn PC en Xbox. Sinds kort ben ik geslaagd voor mijn mbo 4 opleiding Server- en Mediabeheer. Tijdens mijn laatste stage ben ik in aanraking gekomen met Tredion en ik mocht hier gelukkig na mijn stage blijven hangen!

Stage bij Tredion

Voor sommigen komt mijn naam wellicht bekend voor, want ik werk op het Control Center Tredion (CCT), of wel de supportdesk. Hier neem ik onder andere veel telefoontjes aan van klanten en werk ik aan de tickets die binnenkomen in ons systeem. Binnen het team probeer ik zo goed mogelijk klanten te helpen met vragen!

Mijn stageperiode was erg leerzaam en gezellig. Ik heb bij Tredion veel geleerd over verschillende onderwerpen zoals communicatie en AzureAD. Met het laatste was ik ook veel bezig voor mijn eindopdracht van school. Ik deed onderzoek naar Windows Defender. Ook heb ik tijdens mijn stage veel gelachen en leuke uitjes mogen meemaken met collega’s.

Sfeer

Meteen toen ik binnenkwam bij Tredion werd ik goed ontvangen en had ik een goed gevoel bij het bedrijf! Alles lag voor mij klaar, zodat ik meteen kon starten met het rondkijken in de systemen. Tijdens mijn stage heb ik nooit dagen gehad waar ik met tegenzin naar werk ging, en dit is nog steeds het geval. Ik ben het ook eens met de Next Level visie van Tredion! Dit maakte het voor mij een makkelijke keuze om te blijven.

Het leukste aan werken bij Tredion? Dat vind ik de sfeer. Wanneer het nodig is kan iedereen serieus zijn, maar buiten deze tijden is het vooral veel lachen met iedereen die je tegenkomt op kantoor.

Next Level betekent voor mij…

Het zo goed mogelijk helpen van de klanten die in de Next Level ICT-omgeving werken of die hiernaar toe willen gaan.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.
Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Brian Krijgsman,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Brian Krijgsman

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: