Partnerschap met Canon Business Center Nederland
Blog

Partnerschap met Canon Business Center Nederland

Voor print- en documentoplossingen zijn wij recent een strategisch partnerschap aangegaan met Canon Business Center Nederland. Ben je benieuwd naar de samenwerking en wat deze voor jou als klant betekent? Graag stellen we onze partner aan je voor in deze blog!

Partnerschap met Canon Business Center Nederland

Waarom dit partnerschap?

Wij zijn altijd op zoek naar partners om onze krachten te bundelen. In de markt hebben wij dan ook gezocht naar de beste partner op het gebied van print- en documentoplossingen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Canon Business Center Nederland, omdat zij innovatieve en flexibele oplossingen bieden voor het digitaliseren en automatiseren van informatieprocessen en documentstromen. Hierin lopen zij voorop!

Dankzij dit partnerschap kunnen wij nu een volledig geïntegreerde totaaloplossing bieden, waarbij print en scan workflows naadloos zijn opgenomen in jouw ICT-omgeving. Canon Business Center Nederland draagt hierbij zorg voor het optimaliseren van de reeds geïnstalleerde – en nog te installeren – printers, multifunctionals en bijbehorende software. Zo kunnen wij gezamenlijk Next Level documentoplossingen aanbieden!

Voorbeelden van deze geïntegreerde oplossing zijn het direct scannen van jouw documenten naar SharePoint en Teams, het slim digitaliseren van papierstromen alsmede het beveiligd scannen en uitgesteld printen voor elke medewerker.

De voordelen op een rij

  • Een A-merk met landelijke dekking.
  • Een innovatieve totaaloplossing voor jouw ICT-omgeving.
  • Veilig printen en scannen van uiteenlopende documenten.
  • Een slimme integratie met de moderne werkplek.
  • Rechtstreeks contact met de specialisten van CBC Nederland.

Bezoek onze showroom

Wij beschikken sinds kort over een echte ‘shop-in-shop’: een showroom van Canon Business Center Nederland die is ingericht in ons pand op Avelingen-West. Hier kun je één van de Canon printers vinden die wij bij Tredion gebruiken.

Wil je meer weten over onze printoplossingen en ben je benieuwd wat Canon Business Center Nederland voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: