Maak kennis met Job
Blog

Maak kennis met Job

ICT Engineer Supportdesk

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, Job van Ruiten, onze nieuwe collega. Job werkt sinds december 2022 bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hij combineert dit met zijn opleiding IT Expert Systems & Devices. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Job

Mijn naam is Job van Ruiten. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Herwijnen. Naast mijn werk besteed ik ook veel van mijn vrije tijd achter de computer en speel ik ’s avonds graag videogames. Bovendien geniet ik ervan om tijd te besteden met vrienden, zowel in het weekend als doordeweeks, en veelal met een drankje erbij.

Werken en leren

Begin december ben ik begonnen bij Tredion op de supportafdeling, intern noemen we dit ook wel Control Center Tredion (CCT). Gelukkig kon ik vanaf het begin ‘gewoon’ op kantoor werken in plaats van vanuit huis (online).  Ik werd gelijk goed begeleid door mijn collega’s waardoor we samen een hele goede start konden maken. Binnen CCT doen wij er alles aan om te zorgen dat de uitdagingen van klanten zo snel mogelijk opgelost kunnen worden, maar nog liever dan dat voorkomen wij problemen voordat ze opdagen! Meer weten over wat wij doen? Lees dan hier meer.

Op de woensdagen kun je mij in Dordrecht vinden. Dan ben ik bezig met de opleiding IT Expert Systems & Devices bij Da Vinci. Daar ben ik in september mee begonnen en ik ben er erg enthousiast over.

Sfeer

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? Dat is dan toch dat er hier een gezellige sfeer hangt, maar dat er alsnog hard wordt gewerkt. Zo blijf ik op de vrijdag altijd even hangen om een drankje te doen. Ook met de collega’s buiten mijn CCT-team is het dan erg leuk.

Als je ergens niet uitkomt, is er altijd wel iemand die even mee kan kijken om er samen uit te komen. Daarnaast vind ik het enorm fijn dat we bij Tredion altijd met de laatste ontwikkelingen werken op het gebied van ICT.

Next Level betekent voor mij…

Altijd bezig zijn met de nieuwste technologie en er zeker niet op achterlopen. Zoeken naar hoe je bestaande systemen nét dat kleine beetje beter of makkelijker kan maken. Zo kun je de klant het beste van dienst zijn en kom je samen verder!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Job van Ruiten,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Job van Ruiten

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: