Maak kennis met Karel
Blog

Maak kennis met Karel

Adoptie Specialist / ICT Engineer

Vanaf november 2023 is ons team een collega rijker: Karel Kornet. Karel werkt in een gecombineerde functie als ICT Engineer in de buitendienst en als Microsoft 365 Adoptie Specialist. Hij stelt zich graag aan je voor in deze blog.

Maak kennis met Karel

Mijn naam is Karel Kornet en ik kom (nu nog) uit het mooie Bleskensgraaf. Binnenkort verhuis ik naar een (klus)huis in Sliedrecht die ik samen met mijn vriendin heb gekocht. Aankomende september gaan we ook trouwen! In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik videograaf waarbij ik regelmatig bruiloften film.

Gecombineerde rol

Inmiddels werk ik zo’n 8 jaar in de ICT, waarvan de laatste drie jaar als systeembeheerder. Binnen Tredion werk ik als ICT Engineer Buitendienst & Adoptie Specialist. Een leuke gecombineerde rol waarbij ik technische oplossingen implementeer en onze klanten help om hiermee te werken. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, kan ik deze doorvertalen naar een passende technische oplossing. Als sociaal persoon vind ik het leuk om op deze manier betrokken te zijn bij zowel de mens als techniek.

Mijn start bij Tredion

Ik heb mijn inwerkperiode heel goed ervaren! Ik kreeg een warm welkom van alle collega’s en heb de eerste weken meegelopen op de helpdesk (Control Center Tredion). Zo kon ik de klanten en systemen leren kennen. Omdat ik al wat ervaring had met de systemen en de mkb-markt ging dit erg soepel. Inmiddels ben ik al volop actief in de buitendienst en draai ik mijn eerste adoptietraject bij een klant.

Het leukste aan werken bij Tredion? Dat is de gezelligheid met collega’s! Er is een goede balans tussen werken, maar ook gezellig samen lunchen of een potje FIFA spelen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ik de vrijheid krijg om een klant echt te helpen en zo mensen te verbazen en niet van het kastje naar de muur te sturen. Die vrijheid maakt mij gedrevener om klanten echt blij te maken.

Next Level betekent voor mij…

Samen met mijn collega’s tot het uiterste gaan om de klant echt blij te maken. Proactief werken, zodat de klant zich niet druk hoeft te maken over de toekomst. Wij weten welke kansen er liggen!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Karel Kornet,
hij vertelt je er graag meer over

Adoptie Specialist / ICT Engineer

Stuur een e-mail
Karel Kornet

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: