Tredion klaar voor de toekomst dankzij participatie MKB Fonds
Blog

Tredion klaar voor de toekomst dankzij participatie MKB Fonds

Groei is voor een IT-bedrijf onontbeerlijk. Alleen door uit te breiden kun je de expertise die nodig is om je klanten optimaal te bedienen in huis houden én vergroten. Tredion heeft in MKB Fonds de investeerder gevonden die het mogelijk maakt om verder te groeien. Daarmee zijn wij klaar voor de toekomst!

Tredion klaar voor de toekomst dankzij participatie MKB Fonds

Sinds 1 april 2020 participeert MKB Fonds in Tredion. Dit geeft ons de middelen en expertise om door te groeien, een ambitie die we al enige tijd koesterden. Door o.a. strategische overnames te doen, zijn we ook op de lange termijn verzekerd van voldoende kennis en capaciteit. Met deze extra vergaarde expertise kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Dankzij de participatie van MKB Fonds kunnen we dit proces versneld in gang zetten en, per direct, de vruchten plukken van hierdoor ontstane samenwerkingen.

Over MKB Fonds

MKB Fonds is een participatiemaatschappij die investeert in (familie)bedrijven met een bewezen marktpositie. Tredion blijft dan ook een zelfstandige onderneming. Directie en team blijven ongewijzigd en voor onze klanten verandert er niets in onze service en dienstverlening.

Binnen MKB Fonds is het Futureproof-cluster opgebouwd, waarvan negen IT-bedrijven deel uitmaken. Tredion heeft zich daarbij aangesloten en profiteert daarmee van schaalvoordelen en onderlinge kennisdeling.

We zijn MKB Fonds dankbaar voor het vertrouwen in ons bedrijf en bereiden ons voor op de volgende stappen naar een mooie en duurzame toekomst!

Klaar voor de toekomst!

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar waarin wij ons verder hebben ontwikkeld. Benieuwd? Lees dan mijn blog waarin ik terugblik op het afgelopen jaar!
Lees de blog hier!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: