Maak kennis met Bryant
Blog

Maak kennis met Bryant

ICT Engineer Supportdesk

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, Bryant van den Berg, één van onze nieuwe collega’s. Deze 23-jarige werkt sinds juli 2021 bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Bryant

Mijn naam is Bryant van den Berg , ik ben 23 jaar en woon in Woudrichem. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal. Ik geef trainingen en ben scheidsrechter bij de jeugd. Gamen en zelf een pc bouwen zijn ook grote hobby’s van mij!

Aanspreekpunt

In juli ben ik begonnen bij Tredion als ICT Engineer Supportdesk. Gelukkig kon ik goed ingewerkt worden op kantoor met een veilige 1,5 meter afstand. Mijn collega’s stonden (en staan) altijd klaar om mij zo goed mogelijk te helpen. In mijn functie ben ik een aanspreekpunt voor klanten. Binnen het team beantwoorden wij vragen en uitdagingen en lossen we problemen op van het systeem. Meer weten over wat wij doen? Lees dan de blog van mijn collega Maikel hier!

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? Het werken in een team en de voldoening als een klant weer goed is geholpen! Ik vind het ook fijn dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Ik kon bijvoorbeeld mijn hbo opleiding afronden tijdens mijn werk bij Tredion. Ook de kantooromgeving is fijn; de sfeer is uitstekend!

Next Level betekent voor mij…

Een stap voor zijn op de concurrentie. Dit betekent dat je moet investeren in de toekomst. Gebruiken van en het verdiepen in de nieuwste technieken. Hiermee kan je de klant nóg beter helpen met hun vraagstukken en problemen. Dit motiveert mij enorm om mijn werk te doen!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Werken bij Tredion

Tredion Support

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Bryant van den Berg,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Bryant van den Berg

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: