Maak kennis met Mirjam
Blog

Maak kennis met Mirjam

Recruiter

Team Tredion is een collega rijker: Mirjam Broekhoff. Sinds juni 2023 werkt Mirjam bij ons als recruiter. In deze blog stelt ze zichzelf voor!

Maak kennis met Mirjam

Ik ben Mirjam Broekhoff, 39 jaar en woon sinds vier jaar in Gorinchem, dé mooiste vestingstad van Nederland. Hier woon ik samen met mijn man en drie kinderen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, uiteten met vrienden of een stuk wandelen in de omgeving. Als sport hardloop ik graag en doe dit dan ook meerdere keren per week.

Toptalent

Sinds juni 2023 ben ik met veel plezier begonnen als recruiter bij Tredion. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe ICT-professionals. De ICT-branche is voor mij nieuw, maar ik zie dat als een uitdaging om mij hierin verder te ontwikkelen. Op het gebied van recruitmentuitdagingen is het werk echter vergelijkbaar.

Ik heb dagelijks veel contact met mijn collega’s om de juiste match te vinden voor onze openstaande posities. Ook ga ik regelmatig in gesprek met mogelijke nieuwe teamleden. Solliciteer je bij Tredion? Dan sta ik voor je klaar als jouw eerste aanspreekpunt!

Mijn inwerkperiode bij Tredion

Ik heb mijn inwerkperiode binnen Tredion écht als Next Level ervaren. Ik ben bij meerdere bedrijven werkzaam geweest, maar heb nog nooit zo’n fijne onboarding gehad. De eerste dag kreeg ik een uitgebreide presentatie over het bedrijf en werd ik voorgesteld aan mijn collega’s. Om snel een goed beeld te krijgen over de organisatie stonden mijn eerste weken vooral in het teken van kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken voerde ik met een teamleider van de desbetreffende teams. Dit waren stuk voor stuk hele fijne gesprekken, zo hadden we het over de werkzaamheden maar je leert je collega’s ook meteen beter kennen. Kortom; echt een hele fijne inwerkperiode waar ik echt wat aan heb gehad.

Constant in beweging

Het leukste aan werken bij Tredion? Het is natuurlijk erg prettig dat ik op de fiets naar mijn werk kan. Maar het samenwerken met collega’s vind ik vooral erg leuk. Tredion is een bedrijf dat echt constant in beweging is en altijd vooruit kijkt, ik vind het fijn om hier onderdeel van uit te kunnen maken.

Next Level betekent voor mij…

Next Level in het vinden van nieuwe collega’s die passen binnen de Tredion cultuur. Blijven ontwikkelen, trends volgen en kansen zien. Als team er voor zorgen dat nieuwe collega’s zich net zo welkom voelen als ik mij heb gevoeld tijdens mijn inwerkperiode!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Je kunt ook altijd contact met mij opnemen.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Mirjam Broekhoff,
ze vertelt je er graag meer over

Recruiter

Stuur een e-mail
Mirjam Broekhoff

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: