Maak kennis met Bram
Blog

Maak kennis met Bram

ICT Engineer Supportdesk

Sinds augustus hebben we een nieuwe collega, Bram Hakvoort. Bram werkt bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hij combineert dit met zijn opleiding Cyber Security en Cloud aan de Hogeschool Utrecht. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Bram

Mijn naam is Bram Hakvoort. Ik ben 20 jaar oud en geboren en getogen in Gorinchem. Waar ik voorheen altijd te vinden was op het voetbalveld op GJS, sta ik momenteel dagelijks in de sportschool. Naast mijn werk bij Tredion volg ik een duale studie Cyber Security en Cloud. Wekelijks zit ik één dag in de schoolbanken en de overige dagen werk ik voor Tredion. Voor mij een ideale manier van leren!

Een gecombineerde rol

Voor klanten ben ik het aanspreekpunt op het Control Center Tredion (CCT), of wel de supportdesk. Misschien heb je mij al eens telefonisch gesproken! Ook vervul ik sinds september de rol Security & Privacy Officer. In deze rol vervul ik diverse taken zoals het implementeren van training- en bewustwordingsprogramma’s en het in kaart brengen en up-to-date houden van veranderende wet- en regelgeving. Deze rol staat in het teken van het waarborgen van de continuïteit van onze privacy en security en om deze op een hoog niveau te houden.

De nieuwste technieken

De eerste weken zitten er inmiddels op en daar kijk ik heel positief op terug! Bij binnenkomst lagen al mijn spullen al klaar en kon ik direct aan de slag. Ik ben goed opgevangen door alle collega’s. Het leukste aan werken bij Tredion tot nu toe? Dat is voor mij de sfeer tussen collega’s en werken met de nieuwste technieken. Tredion zorgt ervoor dat ik met veel plezier mijn werk mag doen.

Next Level betekent voor mij…

Het altijd blijven verdiepen en investeren in de nieuwste technieken. Zo kunnen wij voor klanten de beste oplossingen bieden.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons supportteam? Bekijk dan ook onze vacature als Support ICT Engineer.
Ga naar de vacature

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Bram Hakvoort,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Bram Hakvoort

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: