Maak kennis met Lotte
Blog

Maak kennis met Lotte

Marketing & Communicatie

Jawel, we zijn weer een Tredionner rijker: de 21-jarige Lotte Meerkerk. Na haar afstudeerstage bij ons in februari is ze ondertussen officieel begonnen als Marketing en Communicatie medewerker. Hoog tijd om eens kennis met haar te maken!

Maak kennis met Lotte

In februari ben ik bij Tredion gestart met mijn afstudeerscriptie om de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam af te ronden. De eerste vier weken heb ik op kantoor doorgebracht en de kans gekregen om mijn nieuwe collegabeter te leren kennen. Door de coronacrisis moest ik mijn onderzoek daarna helaas vanuit huis voortzettenDit maakte het wel lastiger, maar gelukkig werd ik goed geholpen door mijn collega’s en kon ik ze altijd vragen om een enquête in te vullen of vragen te beantwoorden via Teams. Ook bleven de vrijmibo’s online gewoon doorgaan en hebben we een aantal coronaproof uitjes gehad waarbij ik toch de Tredion gezelligheid mee kon krijgen! 

Aan het einde van mijn stage kreeg ik de vraag of ik wilde blijven werken bij Tredion als Marketing en Communicatie medewerkerEn daar heb ik natuurlijk ja op gezegd! In juli ben ik geslaagd en na een lange vakantie ben ik in september officieel begonnen. Toen heb ik even op kantoor kunnen werken, maar ondertussen ben ik toch weer thuis geïnstalleerd. Een best gekke tijd om te beginnen aan een nieuwe baan, maar ik heb er veel zin in!

‘Het leukste aan werken bij Tredion voor mij is dat ik de kans krijg om van alles te proberen.’

Als starter vind ik dat superfijn, omdat ik zo kan ontdekken wat ik leuk vind en wat niet. Als ik een goed idee heb, mag ik daar ook meteen mee aan de slagDenk aan het uitwerken van de Next Level strategie, het schrijven van nieuwe blogs, het meedenken met nieuwe projecten, het vormgeven van webinars en nog veel meer. En daarnaast ben ik samen met mijn teamleider een opleiding of cursus Adobe Photoshop aan het uitzoeken via de Tredion University, zodat ik mezelf verder kan blijven ontwikkelenDat maakt werken bij Tredion voor mij Next Level 

Wil je ook eens kennismaken met de Hardinxveldse Lotte? 
Maak kennis met Lotte

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Lotte Meerkerk,
ze vertelt je er graag meer over

Marketing

Stuur een e-mail
Lotte Meerkerk

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: