De continuïteit van Tredion gewaarborgd in de coronaperiode
Blog

De continuïteit van Tredion gewaarborgd in de coronaperiode

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en besluiten van onze overheid, hebben wij besloten om wat wijzigingen door te voeren in onze dienstverlening. Bij het maken van deze keuzes is onze belangrijkste drijfveer de gezondheid van onze klanten en die van onze collega’s. Daarnaast zorgen we er op deze manier voor dat de continuïteit van onze dienstverlening niet in het geding komt.

De continuïteit van Tredion gewaarborgd in de coronaperiode

De maatregelen welke we hebben gecommuniceerd op 13 maart 2020:

 1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten.
 2. Onze dienstverlening is en blijft geheel gewaarborgd:
  – Ons kantoor is en blijft open. Onze afdelingen zijn elk opgedeeld in 2 teams, welke afwisselend op kantoor aanwezig zijn.
  – Onze engineers blijven gewoon inzetbaar. Waar mogelijk zullen zij vanuit huis werken. Engineers met enige griep symptomen werken vanuit huis.
 3. Onze planners vragen na of er nog specifieke afspraken gelden binnen de kantoren van onze klanten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
 4. Klantafspraken gaan voornamelijk via telefoon en videoconferentie. Ook onze interne overleggen worden gevoerd via videoconferentie.
 5. Op ons kantoor hebben we extra hygiëne maatregelen getroffen.
 6. Wij houden ons ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.
 7. Wij nemen geen deel aan evenementen en hebben onze eigen evenementen geannuleerd.
 8. We geven onze klanten via onze adviseurs kosteloos advies over manieren waarop bedrijven zelf goede (thuis)werk maatregelen kunnen doorvoeren.

Onze aanvullende maatregelen vanaf 16 maart 2020:

 1. Bijna al onze medewerkers werken thuis, we hebben een minimale bezetting op ons kantoor zodat de logistieke processen geen hinder ondervinden.
 2. Ook onze engineers werken in principe vanuit huis. Bij urgente zaken (denk aan het beschikbaar maken van thuiswerkplekken, het beschikbaar houden van het netwerk, etc.) komen wij nog wel langs op locatie, zodat onze klanten door kunnen werken. Hierbij houden wij ons aan hygiëne- en afstandsvoorschriften zoals afgegeven door de regering en het RIVM.
  Werkzaamheden welke op afstand gedaan kunnen worden zullen gewoon doorgaan.

Op dinsdag 17 maart om 16.00 uur hebben wij een webinar georganiseerd voor onze klanten om ze op weg te helpen bij het digitaal overleggen met collega’s en externen met behulp van Microsoft Teams. Aanvullende vragen over onze maatregelen? Neem contact op. We helpen je graag!
Neem contact met ons op!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: