Maak kennis met Marc-Jan
Blog

Maak kennis met Marc-Jan

Adviseur / ICT Strateeg

Yes, het adviesteam is sinds april een collega rijker: Marc-Jan Alblas. De 26-jarige Marc-Jan gaat aan de slag als adviseur. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Marc-Jan

Mijn naam is Marc-Jan Alblas en ik woon in het prachtige Rotterdam, zo’n 5 minuten fietsen van de Markthal. Ik hou van het bruisende stadsleven. In mijn vrije tijd pak ik graag de fiets om te genieten van een rondje langs de Rotterdamse Schie en de Rotte. Een leuk detail is dat ik ben geboren in Gorinchem, waar ik nu ook werk voor Tredion.

Razendsnelle ontwikkelingen volgen

Bij Tredion ben ik 1 april gestart als adviseur. Met mijn achtergrond in de ICT, kennis van Microsoft 365 suite en diverse softwarepakketten kan ik een goede bijdrage leveren op het gebied van data, systemen en tools. Tegelijkertijd ben ik gedreven om de razendsnelle ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet te volgen.

Mijn uitdaging is om de behoefte van de klant te vertalen naar een passend advies. Hierbij hou ik rekening met de groeiambities van de klant. Dit sluit naadloos aan bij de missie van Tredion om bedrijven te helpen om altijd klaar te zijn voor de toekomst!

Op termijn ga ik mij richten op de uitbreiding van ons klantportfolio in de regio Rotterdam. Vanuit onze Office Hub kunnen we klanten Next Level dienstverlening aanbieden.

‘Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst!’

Hoe is het om in deze aparte tijd te starten bij een nieuwe werkgever? Bijzonder! Ik ben blij dat de regels het toelaten om gedeeltelijk op kantoor te werken, zodat ik niet hele dagen thuis achter mijn laptop hoef te zitten. Ik werk graag samen met mijn collega’s op kantoor, omdat ik de persoonlijke interactie en het plezier met anderen belangrijk vind in mijn werk.

Het leukste aan werken bij Tredion? Sowieso de inhoud van het werk, maar daarnaast heb ik de landing binnen Tredion als heel prettig ervaren. Waardevol vond ik dat door middel van een bezoek aan de arbeidspsycholoog werd geanalyseerd of ik als nieuwe medewerker beschik over het Tredion DNA. Dit geeft blijk van een bedrijfsvisie en aandacht voor de persoon.

Next Level betekent voor mij…

Persoonlijk hoop ik in juni mijn bachelor Commerciële Economie in ontvangst te nemen. Op zakelijk gebied wil ik klanten voorzien van het beste advies. Next Level. Verbeteren en versnellen, dat is waar ik energie van krijg én de klant ontzorgen.

Afspraak maken?

Ik sta altijd open voor contact. Stuur mij gerust een berichtje of bel via +31 888 733 438 zodat we een afspraak kunnen maken!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marc-Jan Alblas,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Marc-Jan Alblas

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: