Maak kennis met Engeline
Blog

Maak kennis met Engeline

Microsoft 365 Adoptie Specialist

Yes, het Business Productivity team is sinds juni een collega rijker: Engeline Schellekens. De Tilburgse Engeline gaat aan de slag als Microsoft Adoptie Consultant. In deze blog stelt ze zichzelf voor!

Maak kennis met Engeline

Mijn naam is Engeline Schellekens en ik woon in Tilburg. Ik vind gezondheid erg belangrijk, vandaar dat ik ook in mijn vrije tijd actief ben als sportinstructrice en me bezighoud met gezonde voeding. Sinds 14 juni 2021 ben ik werkzaam als Microsoft Adoptie Consultant bij Tredion. Een uitdagende rol waarin ikzelf veel ga leren over het Microsoft Office pakket en waarin ik onze opdrachtgevers met het pakket ga helpen. Als team verzorgen wij trainingen op het gebied van Microsoft 365. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan vooral contact met mij op!

Beginnen aan een nieuwe baan is altijd een spannende periode. Helemaal in deze bijzondere tijd. In de hele wereld staat alles in het teken van het bestrijden van het coronavirus en gaat het even net iets anders dan normaal. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en kan ik in real life ingewerkt worden. Dit vind ik persoonlijk erg prettig. Op deze manier leer ik een aantal collega’s face-to-face kennen. Ook is het makkelijker om vragen te stellen of een praatje te maken met iemand op kantoor.

Collega’s ontmoeten via Teams

Omdat een aantal collega’s thuiswerken, heb ik velen van hen via Microsoft Teams ontmoet, zowel zakelijk als privé. Ik mocht namelijk meteen deelnemen aan een PV-uitje: online samen koken. Zo online samen zijn heeft zeker zijn charmes. Je krijgt een inkijkje in de keuken (letterlijk en figuurlijk) en je ontmoet ook de gezinsleden van de collega’s. Ondanks dat het niet in real life is, is het toch persoonlijk.

Mijn eerste week bij Tredion heb ik als ontzettend warm en betrokken ervaren en dat heeft echt indruk gemaakt! Mijn bureau was mooi versierd, er was een kennismakingsquiz gemaakt en we kregen een heerlijke lunch. Momenteel word ik ingewerkt door collega’s Femke en Lisa. Ik kan niet wachten om opdrachtgevers en alle collega’s in real life te ontmoeten.

Next Level betekent voor mij…

Dat wij als adoptie specialisten oprecht interesse tonen in en behulpzaam zijn voor zowel onze opdrachtgevers als collega’s. En dat we samen stappen gaan zetten in de toekomst voor een optimale werkomgeving/werkplek!

Ook naar the Next Level?

Benieuwd wat de mogelijkheden van Microsoft 365 voor jouw organisatie zijn? Bekijk dan eens onze Microsoft Discover Workshops. Of wil jij ook werken bij Tredion? Check dan onze vacatures hier.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Engeline Schellekens,
ze vertelt je er graag meer over

Projectbegeleider / Adoptie Specialist

Stuur een e-mail
Engeline Schellekens

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: