Maak kennis met Owen
Blog

Maak kennis met Owen

ICT Engineer Supportdesk

Ons reparatie- en werkvoorbereidingsteam is een collega rijker geworden: Owen Muller. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Owen

Mijn naam is Owen Muller, 20 jaar en geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam. Ik woon bij mijn ouders samen met mijn broertje, zusje en twee hondjes. Ik hou ervan om met mensen te werken en samen problemen op te lossen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ook vind ik het erg leuk om op pad te gaan met vrienden of met mijn vriendin.

Eigen tempo

Ik ben mijn ICT-avontuur begonnen als ICT Engineer Supportdesk in het reparatie- en werkvoorbereidingsteam. Binnen dit team kan ik op mijn eigen tempo alles leren over ICT. Mijn werkzaamheden zijn erg variërend, dit vind ik zelf erg leuk. Zo bereid ik laptops en werkstation voor door ze volledig te installeren met Windows en werkklaar te maken voor onze klanten. Ook houden wij de voorraad in de gaten en zorgen we dat alles gereed staat voor onze buitendienst collega’s. Elke dag is daarom anders!

LAN-party

Mijn inwerkperiode bij Tredion was boven verwachting. Mijn eerste contact met mijn nieuwe collega’s was bij een LAN-party. Dit was voor mij een erg leuke manier om iedereen te leren kennen. Ik voelde me gelijk thuis bij Tredion en iedereen was erg gezellig. Daarnaast heeft Tredion echt een ondersteunend team. Iedereen maakt wel een praatje met je en probeert je altijd te helpen. Er hangt een enorm fijne sfeer. Er wordt veel gelachen en er is altijd wel tijd voor een grapje, maar als het serieus moet dan is dat ook geen probleem.

De eerste werkdagen waren best pittig. Er kwam veel informatie op me af, maar ik heb het allemaal goed op kunnen pakken.

Next Level betekent voor mij…

Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om klanten zo goed mogelijk te helpen. Investeren in de toekomst en gebruikmaken van de nieuwste technieken. Uitdagend voor ons, fijn voor de klant!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.
Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Owen Muller,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Supportdesk

Stuur een e-mail
Owen Muller

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: