Maak kennis met Kim
Blog

Maak kennis met Kim

Front Office

Misschien heb je haar al gesproken: Kim Snoek, onze nieuwe collega bij de receptie. Kim gaat aan de slag als Front Office medewerker. Hoog tijd om eens kennis met haar te maken!

Maak kennis met Kim

Ik ben Kim Snoek, 26 jaar en kom oorspronkelijk uit Gorinchem. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis, wandel ik veel en vind ik het fijn om tijd met mijn vrienden en familie door te brengen. Afgelopen jaren heb ik gewerkt als tandartsassistente en daarnaast ook baliewerkzaamheden uitgevoerd. Ik ben werkzaam geweest bij een tandarts in Gorinchem waar Tredion de ICT en telecom faciliteiten verzorgt. Via deze weg kende ik Tredion al en wist ik voor een groot gedeelte waar het bedrijf voor staat. Namelijk voor een fijne samenwerking en vooral zeer klantvriendelijk met altijd een passende oplossing.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en bij het zien van de vacature voor deze Front Office functie werd ik meteen enthousiast! Ik zag mezelf deze functie al bij voorbaat uitvoeren. Nu enkele maanden later zit ik zeer gemotiveerd en gedreven aan de balie en ga ik er met de volle 100% voor!

Een afwisselende functie

Ik werk nu de donderdag de hele dag en vrijdag in de middag bij Tredion als Front Office medewerker. Vanaf april 2022 aanstaande zal je mij drie dagen in de week treffen aan de balie voor het ontvangen van klanten/collega’s, binnenkomende telefoon en mails. Daarbij ga ik in de nabije toekomst de agenda van Jan, onze directeur, beheren. Momenteel doet hij dit nog zelf, maar dit ga ik hem uit handen nemen. Zo kan hij zich kan richten op andere zaken binnen het bedrijf.

Naast deze administratieve taken ga ik mij op de andere dag met een aantal collega’s richten op het organiseren van events, voor zowel klanten als collega’s. Dit maakt mijn functie breed en voornamelijk afwisselend. Dit biedt mij ook veel kansen en mogelijkheden voor de toekomst.

Inwerken

Op de allereerste dag ben ik goed opgevangen door alle collega’s. Ze stonden meteen paraat als ik de nodige vragen had. Het is fijn om collega’s te hebben die voor je klaarstaan en andersom is dat ook zo.

Na het opnemen en beantwoorden van een aantal telefoontjes werd ik vrij snel in het diepe gegooid waarna ik de balie alleen mocht bemannen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren want het vertrouwen wat ik hiermee heb gekregen motiveert mij elke dag weer meer.

Het leukste aan werken bij Tredion vind ik de fijne samenwerking met gedreven collega’s en de gemoedelijke sfeer.

Next Level betekent voor mij…

Elke dag het beste uit een werkdag halen met creatieve ideeën en een oplossingsgerichte instelling. Tot slot met mijn enthousiasme ervoor zorgen dat zowel klanten als collega’s niets te kort komen!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Kim Coster-Snoek,
ze vertelt je er graag meer over

Front Office

Stuur een e-mail
Kim Coster-Snoek

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: