Maak kennis met Sylvana
Blog

Maak kennis met Sylvana

Contractbeheerder

Yes, Team Tredion is sinds maart een collega rijker: Sylvana Kuipers. De 33-jarige Sylvana gaat aan de slag als contractbeheerder. In deze blog stelt ze zichzelf voor!

Maak kennis met Sylvana

Mijn naam is Sylvana Kuipers, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend in Zwijndrecht. Afgelopen september ben ik moeder geworden van onze zoon Duuk. In mijn vrije tijd geniet ik van de tijd met mijn zoontje, houd ik van boksen en ben ik echt een zonliefhebber.

‘Een feestje om hier te mogen werken!’

Vanaf maart 2021 ben ik gestart bij Tredion, een heerlijke werkgever waarbij het een feestje is om te mogen werken. Ik ben gestart in de functie van contractbeheerder. Deze functie ga ik parttime invullen. Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. En dan ga ik er natuurlijk vol voor!

Het is een aparte tijd om te starten. Zeker omdat je je collega’s normaliter sneller leert kennen als je ze iedere dag op kantoor ziet. Dat duurt nu langer, ook omdat ik parttime werk. Maar gelukkig doet Tredion er alles aan om ook binnen deze coronatijd je een onderdeel te laten zijn van het team. Denk aan kennismakingsgesprekken met diverse collega’s en (digitale) personeelsuitjes. Zo leer je elkaar toch in een snel tempo kennen en maakt het je inwerkperiode leuk en laagdrempelig. Je weet bij wie je je vragen kan stellen.

Veel van mijn collega’s heb ik nog niet in real life gezien, alleen zo voelt het voor mij niet. Het is bijna raar om een collega dan in het echt te ontmoeten, maar ik kan niet wachten tot we weer op kantoor met elkaar kunnen werken!

Een familiaire sfeer

Wat ik ontzettend gaaf vind aan Tredion is de familiaire sfeer die er heerst. Hard werken en met elkaar het uiterste willen bereiken in de dienstverlening naar de klant. Maar ook ontzettend veel lol maken met elkaar zowel tijdens als buiten ons werk om. Bij vragen staat iedereen voor je klaar. Want we hebben allemaal hetzelfde doel, de klant verder helpen.

Next Level betekent voor mij…

Alles tot in de puntjes geregeld. Zowel voor mijn collega’s intern als de klanten van Tredion. Net een stapje extra zetten om een klant te ontzorgen. Ik wil te allen tijde dezelfde taal als de klant blijven spreken, uit welke branche dan ook. Wat kun je blijven doen om klanten te ondersteunen in vraagstukken, om zo de samenwerking te optimaliseren?

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!
Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Sylvana Kuipers,
ze vertelt je er graag meer over

Contractbeheerder

Stuur een e-mail
Sylvana Kuipers

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: