Klaar voor de toekomst!
Blog

Klaar voor de toekomst!

Het jaar 2020 kende voor Tredion een vliegende start. We zijn veel nieuwe projecten aangegaan, waarbij onze dienstverlening in de farmaceutische industrie en in de kinderopvang eruit springen.

Klaar voor de toekomst!

We zijn 2020 ook ingegaan met het doel ambities te verwezenlijken: onze dienstverlening naar the Next Level brengen. Dat betekent dat we onze klanten betere, completere IT-oplossingen willen bieden. Een stap verder dan technisch specialistische oplossingen. We zijn een ICT-partner die meedenkt met onze klanten. Daarom is onze dienstverlening ook gericht op het aanbieden van adoptie van software en bijbehorende trainingen. Zo kunnen we onze klanten slimmer en innovatiever laten werken. Om onze doelen te verwezenlijken is het onder andere noodzaak nieuw talent te koppelen aan Tredion. We zetten in op nog meer specialisten, ook op specialisten buiten het technische veld.

Participeren

Wij willen de stap vooruit snel zetten. Daarom zijn we blij dat we in april in MKB Fonds een partner hebben gevonden die met ons wil participeren. Door de investeringen van het fonds stappen we nog sneller de toekomst in! De samenwerking stelt ons in staat met de (negen) andere IT partijen die deel uitmaken van MKB Fonds kennis te delen en onze slagkracht te vergroten. Persoonlijk ben ik ook blij met de participatie van MKB Fonds, omdat ik door deze samenwerking als aandeelhouder en directeur richting blijf geven aan de toekomst van Tredion.

Meer informatie over de participatie? We schreven er een blog over!
Lees de blog hier!

Thuiswerken

Net als heel de samenleving, werden ook wij verrast door de impact van het coronavirus. In maart en april hebben wij het heel druk gehad met onze klanten voorbereiden op de nieuwe realiteit: thuiswerken. Synchroon aan de dienstverlening aan onze klanten, moesten wij ook onze eigen organisatie inrichten op thuiswerken. Als team zijn we daar heel goed in geslaagd, wat voor mij een hoogtepunt was.

Migreren

Na een korte rustperiode werden we in mei en juni geconfronteerd met de vervolg vraag: ‘zijn onze systemen wel geschikt om data te delen?’ In reactie daarop zijn we verder gaan digitaliseren en migreren. Waar de Cloud geen doel op zich is, maar juist ook hybride oplossingen uitkomst bieden. Argumenten die in het verleden thuiswerken in de weg stonden, werden onder druk van de coronamaatregelen naar de achtergrond geschoven. In organisatorisch opzicht speelt vertrouwen een grote rol, in technisch opzicht is veiligheid leidend. In beide gevallen hebben we onze klanten betrouwbare oplossingen kunnen bieden!

In voorbereiding op 2021 investeren we in verdere digitalisering. We ontwikkelen slimme applicaties, bijvoorbeeld om klanten te ondersteunen bij het inrichten van een storingsdienst, in- en uitdiensttreding van medewerkers of het registreren van gasten.

Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: