Maak kennis met Lisa
Blog

Maak kennis met Lisa

Microsoft 365 Consultant

Misschien heb je al haar al ontmoet, maar sinds kort hebben we er weer een nieuwe dame bij in ons bedrijf: Lisa Knegten. Deze 24-jarige Papendrechtse werkt sinds november afgelopen jaar bij ons als Junior Microsoft 365 consultant. Hoog tijd om eens kennis met haar te maken.

Maak kennis met Lisa

‘Ik ben altijd op zoek naar verdieping, nieuwe functies in IT, iets wat makkelijker en beter kan.’ Het is misschien wel de reden waarom de functie zo goed bij haar past. Vol enthousiasme vertelt ze over de dingen die haar energie geven. ‘Ik heb communicatie gestudeerd, maar ben al snel de ICT ingerold. Eerst op een servicedesk, maar nu kan ik mijzelf gaan specialiseren in Office365. Maar daarbij kan ik mijn studie juist heel goed inzetten.’ Zo vervolgt Lisa haar verhaal. ‘Juist mensen in beweging krijgen, dat is zo leuk. Veel mensen missen een stukje kennis en interesse om een nieuwe werkwijze aan te leren. Hoe kun je hen het beste bereiken?’

We hebben afgesproken om via ‘haar platform’ Microsoft Teams even met elkaar te videobellen. Juist deze toepassing vormt de basis van haar werk vertelt ze me. ‘Microsoft Teams zal echt de basis van Office365/Microsoft365′ gaan worden. Waar je nu nog veel losse toepassingen gebruikt, zoals Outlook, verkennen en je webbrowser, is Teams in de toekomst jouw ene centrale werkplek.’ Als een volleerd ambassadeur vertelt ze me over de mogelijkheden.

Benieuwd wat je allemaal kunt in Microsoft Teams? Bekijk dan onze afspeellijst op YouTube waarin we praktische tips geven om aan de slag te gaan in Teams.
Microsoft Teams Tips

‘Als ik ondernemers één tip mag geven, dan is het deze: Alles wat vandaag werkt, is morgen achterhaald.’

Het is een opmerking die even op je moet inwerken. ‘IT ontwikkelt zich zo snel, dat je morgen andere dingen wenst en nodig hebt om hetzelfde te kunnen blijven doen. In onze wereld is stilstand achteruitgang, maar daarvan zijn veel mensen zich nog niet bewust.’ Ze vertelt me over bedrijven waar ze die verschillen ziet. ‘Soms moet het kwartje even vallen hoeveel winst je ermee kunt behalen, ook ten opzichten van je concurrenten.’ Ze glimlacht: ‘ Maar als dat kwartje valt en wij daarin hebben kunnen bijdragen, dan is dat wel de bekroning op ons werk.’

Wil je ook eens kennismaken met de bevlogenheid van Lisa?
Maak kennis met Lisa

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Lisa van Rijn-Knegten,
ze vertelt je er graag meer over

Microsoft 365 Adoptie Specialist

Stuur een e-mail
Lisa van Rijn-Knegten

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: