Maak kennis met Maurice
Blog

Maak kennis met Maurice

Control Center Tredion Engineer

In augustus 2023 verwelkomden we Maurice in ons team. Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, want Maurice werkt in ons supportteam. Hij stelt zich graag aan je voor!

Maak kennis met Maurice

Hallo! Mijn naam is Maurice, ik ben 23 jaar en ik woon in het dorpje Arkel. Met al zo’n 4,5 jaar ervaring in de IT-wereld, heb ik veel kennis mogen opdoen over de verschillende systemen. Deze systemen komen overeen met die van Tredion, hierdoor kan ik snel aan de slag!

Naast het werk ben ik vaak in de sportschool te vinden, speel ik volleybal en ben ik zoals bijna elke IT’er een echte gamer. Ook hou ik erg van muziek en bezoek ik graag een festival.

De klant centraal

Als ICT Engineer binnen het Control Center Tredion, ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Of je nu een programma wilt installeren of een complex probleem hebt met een server, wij staan voor je klaar.

Binnen de ICT-wereld zijn er veel aspecten waar ik graag mee bezig ben. Uiteindelijk is mijn doel om al onze klanten goed en snel te kunnen helpen en het gesprek met een positief gevoel af te sluiten.

Mijn inwerkperiode was top! Vanaf het eerste moment voel ik mij al helemaal op mijn plek en part of the team. Voor vragen kan ik altijd terecht bij mijn collega’s. Ons team zou ik omschrijven als open en flexibel. Ook heb ik in deze korte tijd al veel klanten mogen leren kennen.

Wat vind je het leukste aan werken bij Tredion?

Als gevoelspersoon is de sfeer erg belangrijk. Ik kan je vertellen dat dit de eerste dag dat ik begon bij Tredion werd overtroffen door de gezelligheid van de collega’s, maar ook door de manier van werken.

Next Level betekent voor mij…

Het bijdragen aan en onderhouden van de ICT-omgeving van de klant. Met daarbij het creëren van een goede vertrouwensrelatie tussen de klant en ik.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Maurice van Horik,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Maurice van Horik

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: