Next Level in de praktijk
Blog

Next Level in de praktijk

Uit gesprekken met klanten, collega’s en leveranciers blijkt dat wij in onze dienstverlening een stap verder gaan! Next Level verwoordt de wijze waarop wij onze klanten willen bedienen en ons bedrijf inrichten. Wat Next Level betekent voor Jan van Wijgerden? Dat vertelt hij in deze blog.

Next Level in de praktijk

Vooroplopen

Wat betekent Next Level voor ons en onze klanten? Het staat voor vooroplopen, winnen, dingen anders doen en nooit stilstaan. Zo anticiperen we altijd op ICT-ontwikkelingen. Dit gaat veel verder dan het installeren van de nieuwste versie van een bestaande software-oplossing. We kijken continu wat de grote veranderingen in de markt zijn en hoe we onze klanten daarmee vooruit kunnen helpen.

Ambassadeur

Daarnaast streven we naar Next Level klantbeleving. We willen dat klanten zich welkom voelen en altijd terecht kunnen bij Tredion. Bijvoorbeeld bij onze zeer toegankelijke helpdesk en storingsdienst. Ons doel? Van iedere klant een Tredion-ambassadeur maken! Voor minder doen we het niet

Intern

Behalve extern, gaan we ook intern voor the Next Level. Bijvoorbeeld met de manier waarop Tredion is georganiseerd. We blijven experimenteren om tot de beste manier te komen om onze bedrijfsactiviteiten aan te pakken, passend bij de verschillende fases van groei binnen Tredion.

Teambuilding

We bieden onze medewerkers de kans de stap naar Next Level te zetten. Met opleidingen, trainingen en cursussen wordt het vergaren van kennis en vaardigheden gestimuleerd. In onze ogen een voorwaarde in de snel veranderende wereld. Zelfs onze teamuitjes organiseren we Next Level. Dit betekent niet dat het altijd meer geld moet kosten, maar wel dat het top geregeld is. We ondernemen toffe activiteiten, met een element van teambuilding of kennisdeling

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We zijn maatschappelijk betrokken. Dat is heel breed: van het goed zorgen voor al onze medewerkers, tot en met het betrokken zijn bij de stad waar je onderneemt in de vorm van het ondersteunen van evenementen. Bijvoorbeeld door jaarlijks het Zomerfeest in Gorinchem te sponsoren.

Nieuwsgierigheid

Ook in mijn persoonlijke leven is Next Level-denken vaak van toepassing. Een leuk voorbeeld is de chip in mijn hand, die ik nu al meer dan drie jaar gebruik. Of de vele AI-oplossingen die ik in mijn dagelijks leven al toepas en die nu snel hun intrede doen in het bedrijfsleven. Deze nieuwsgierigheid heb ik van nature en met mij veel collega’s bij Tredion! Al met al past Next Level ons heel goed en we nemen het mee in alle keuzes die we maken. Het is een deel van wie we zijn en wat we doen.

We kijken ernaar uit om onze Next Level-benadering met jou te delen. Neem gerust contact met ons op en we bespreken hoe we ook jouw bedrijf naar the Next Level krijgen.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: