Maak kennis met Jeroen
Blog

Maak kennis met Jeroen

ICT Engineer Supportdesk

Yes, Jeroen Burggraaf, terug van weggeweest, komt ons team versterken op de Tredion supportdesk. Deze 23-jarige werkt sinds oktober 2021 bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Jeroen

Mijn naam is Jeroen Burggraaf, ik ben 23 jaar en woon in Vuren. In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de sportschool om te powerliften of achter mijn pc. Ik speel graag videogames en roll playing games zoals Dungeons & Dragons. Als ik tijd over heb ga ik ook heel graag naar festivals zoals Mysteryland.

Aanspreekpunt voor klanten

Misschien ben ik al bekend bij je en dat kan kloppen. Ik ben weer terug gekomen bij Tredion. In 2017 heb ik stage gelopen bij Tredion en vervolgens heb ik een aantal jaar gewerkt als ICT Engineer. Ik ben nu bij Tredion begonnen als ICT Engineer Supportdesk. Tredion heeft mij weer met open armen ontvangen, het is alsof ik weer thuis ben gekomen. In mijn functie ben ik het aanspreekpunt voor klanten. Mijn collega’s en ik staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Omdat ik al redelijk bekend ben op de supportdesk ging het inwerken lekker snel.

Ontwikkeling

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? De geweldige werkomgeving en een team dat altijd paraat staat. Als team krijgen wij energie door klanten zo snel mogelijk en goed mogelijk te helpen. Ook is Tredion erg geïnvesteerd in de toekomst in de IT, maar ook de ontwikkeling van de mens. Binnen Tredion mag ik mij dan ook gaan specialiseren in alles wat te maken heeft met de Microsoft Cloud. Dit is natuurlijk enorm breed en dit staat mij erg aan. Mij specialiseren gaat tijd kosten en dat krijg ik binnen Tredion om onder andere trainingen en certificeringen te behalen.

Next Level betekent voor mij…

De visie op de toekomst en hierin investeren om altijd voorop te lopen. Het gebruiken van nieuwe technologie. Hierdoor hebben onze klanten ook een stap voor op hun concurrentie.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jeroen Burggraaf,
hij vertelt je er graag meer over

Platform Specialist

Stuur een e-mail
Jeroen Burggraaf

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: