Urgentie met een start-up mindset
Blog

Urgentie met een start-up mindset

Zoals elk jaar, sloten we ook dit jaar af met onze Tredion keynote. Tijdens deze avond hebben we samen teruggekeken op de hoogtepunten van 2023, maar vooral vooruitgeblikt naar wat we in het komende jaar willen bereiken. Onze missie blijft onveranderd: ervoor zorgen dat onze klanten altijd voorbereid zijn op de toekomst. En we zijn vastbesloten om deze belofte ook in het nieuwe jaar waar te maken!

Urgentie met een start-up mindset

Blog Jan van Wijgerden

Focus op security & adoptie

‘Vroeger’ betekende klaar zijn voor de toekomst, kort door de bocht, dat we ervoor zorgden dat een klant goed kon e-mailen en bestanden en applicaties beschikbaar waren. Later kwam daar security bij en de volgende stap was adoptie.

Security heeft geen toelichting meer nodig; het is een goede keuze geweest om hier vroeg op in te zetten. Ook dit jaar zullen we hierop blijven focussen!

Met onze adoptiepropositie zijn we zeven jaar geleden gestart. Hiervoor waren we binnen het mkb onze tijd ver vooruit, maar daar plukken we nu de vruchten van. Wij helpen klanten niet alleen met het ‘aanzetten’ van technologie, maar helpen ook om deze technologie slim in te richten en op de juiste manier te gebruiken. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst, zodat ze in hun markt kunnen concurreren.

De komst van Artificial Intelligence

Naast het verder ontwikkelen en verbeteren van onze bestaande dienstverlening, hebben we in 2023 veel tijd vrijgemaakt voor, ja natuurlijk, Artificial Intelligence. Deze technologie gaat veel impact hebben op onze organisatie, maar natuurlijk ook op die van onze klanten. En we nemen dit serieus, om deze reden is ons jaarthema als volgt: urgentie met een start-up mindset.

Als je de komende jaren blijft denken ‘we doen het altijd zo en we blijven het zo doen’, dan loop je het risico achter te blijven. Dit is het moment om als een start-up te pionieren, om te ontdekken wat er nu allemaal wel en vooral niet mogelijk is met AI. Wanneer AI straks breed toepasbaar wordt, kun je als onderneming het verschil maken door er klaar voor te zijn. Dit verklaart de urgentie.

AI Summit Gorinchem

Het afgelopen jaar hebben we de workshop ‘Starten met Artificial Intelligence’ gegeven. Dit jaar zetten we een nieuwe stap: Tredion is trotse hoofdsponsor van de AI Summit Gorinchem 2024. Dit ééndagsevenement op donderdag 14 maart is de perfecte gelegenheid om te starten met het toepassen van AI binnen je organisatie.

Reserveer deze datum alvast in je agenda. Voor klanten van Tredion is er een speciale kortingscode beschikbaar. We houden je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen!

25 jaar Tredion

Tot slot, een leuke mededeling: Tredion bestaat dit jaar 25 jaar. Dit is een hele mooie ondernemersreis geweest. En we gaan deze mijlpaal vanzelfsprekend op zijn Tredion’s vieren met onze collega’s, klanten, partners en ambassadeurs!

Wil je meer weten over onze plannen voor het komende jaar, of heb je interesse in de AI Summit Gorinchem? Neem dan alvast contact met mij op!

Neem contact op

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: