Workshop: starten met Artificial Intelligence
Event

Workshop: starten met Artificial Intelligence

direct inplannen

De ontwikkeling van Artificial Intelligence (afgekort AI) gaat in een razendsnel tempo. Deze technologie biedt een overvloed aan nieuwe kansen en mogelijkheden en zal een enorme impact hebben op organisaties. AI wordt niet voor niets de vierde industriële revolutie genoemd. Daarom is dit het perfecte moment om je te verdiepen in AI!

Workshop: starten met Artificial Intelligence

Tijdens deze workshop nemen Tim Kerseboom en Jan van Wijgerden jou en je collega’s mee in AI. Wat is het, wat doet het maar vooral: wat kan AI specifiek voor jou en jouw organisatie betekenen?

De wereld van Artificial Intelligence

In een interactieve ochtend- of middagsessie duiken we samen in de wereld van AI. Door middel van hands-on oefeningen met diverse AI-tools ga je zelf aan de slag en krijg je inzicht in wat deze technologie kan betekenen. Vooraf bereiden we samen de workshop voor, zodat we deze specifiek kunnen afstemmen op jouw bedrijf en processen. Zo garanderen we dat de voorbeelden die we presenteren direct relevant en herkenbaar zijn voor jou!

We bieden jou:

  • Een interactieve sessie over Artificial Intelligence
  • Concrete voorbeelden
  • Hands-on oefeningen
  • Maatwerk voor jou en je team

Voor wie?

Wil jij weten wat AI voor jou en je team kan betekenen? Dan is deze workshop iets voor jou! Aan het einde van deze workshop heb je een helder overzicht van waar je staat op het gebied van AI en welke stappen je kunt nemen. Je hebt concrete voorbeelden en je weet hoe je het beste op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Praktische informatie

Ga jij Next Level met Artificial Intelligence? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan de workshop bij ons op kantoor. De kosten bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW).

Ben jij erbij? Vergeet dan niet een laptop en oplader mee te nemen.

Wil je de workshop volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een workshop met jouw team:

Zou je graag met jouw (management)team deze workshop willen volgen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden van deze workshop te bespreken.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: