Maak kennis met Nick
Blog

Maak kennis met Nick

ICT Engineer

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad: Nick de Wijer. Deze 25-jarige Formule 1 fan versterkt sinds maart Team Tredion als ICT Engineer. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken.

Maak kennis met Nick

Mijn naam is Nick de Wijer, ik ben 25 jaar oud en opgegroeid in Dodewaard. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan het ‘slim’ maken van mijn huis. Ik woon nu in het Betuws dorpje Zetten. Ik hoor je denken; Heb je geen probleem met de afstand naar kantoor? Nee, ik heb het 100% over voor de geweldige werkgever die Tredion voor mij is.

Mijn inwerkperiode

In maart ben ik begonnen bij Tredion als ICT Engineer. In mijn functie kom ik veel bij klanten op locatie. Van een simpele buitendienst klus tot een volledige migratie van de lokale ICT omgeving  naar de Moderne Werkplek. De komende tijd zal ik eerst inwerken binnen het support team. Hier ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Als er technische vragen zijn of als er ondersteuning nodig is met betrekking tot ICT vraagstukken dan kom je bij dit team terecht!

Een bijzondere start kun je het wel noemen. Helaas geen fysieke kennismaking met alle collega’s, maar virtueel onder het genot van een biertje en een hapje tijdens mijn eerste uitje. Ook heb ik een-op-eengesprekken gehad met alle teamleiders via Teams. Verder heb ik de kans gekregen om op kantoor met gepaste afstand ingewerkt te worden door een collega. Dat vind ik een belangrijk onderdeel om op een snelle manier het bedrijf en de klanten beter te leren kennen.

‘Online kennismaking onder het genot van een biertje en een hapje.’

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? De ruimte voor innovatie en natuurlijk de fantastische collega’s. Ik vind het leuk om samen met collega’s te kunnen praten over gezamenlijke hobby’s zoals Formule 1 en ICT. Ook de mogelijkheid om cursussen te volgen en je hierdoor verder te ontwikkelen is een pré binnen de branche. Tredion biedt mij de mogelijkheden om dit te doen.

Next Level betekent voor mij…

Net even een stapje extra zetten, zodat de klant altijd klaar is voor de toekomst. Het is belangrijk dat een klant zo optimaal en veilig mogelijk gebruik kan maken van zijn Moderne Werkplek.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!
Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Nick de Wijer,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Buitendienst

Stuur een e-mail
Nick de Wijer

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: