Maak kennis met Raymond
Blog

Maak kennis met Raymond

Adviseur Binnendienst

Yes, Team Tredion is sinds september 2021 een collega rijker: Raymond Verbaan. Raymond gaat aan de slag als Adviseur Binnendienst. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Raymond

Mijn naam is Raymond Verbaan, ik ben 33 jaar oud en opgegroeid in Gorinchem. Ik ben vader van twee hele lieve dochters Esmay (12 jaar) en Milah (8 jaar). Als hobby ben ik sinds de coronaperiode begonnen met bierbrouwen samen met de buurman. We proberen een ultiem lekker biertje te maken. Daarnaast groot fan van de Formule 1!

ICT Adviseur

In september 2021 ben ik begonnen als ICT Adviseur / Binnendienst. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen portfolio aan klanten. Ook sta ik ter beschikking voor de klanten die bij ons op locatie komen met hun vraagstukken en verzorg ik de inkoop voor Tredion. Met 10 jaar ervaring in de telecom heb ik klanten geadviseerd in de aankoop van hosted/mobiele telefonie en internetdiensten. In mijn huidige rol ben ik ook bij klanten te vinden om te adviseren over videoconferentie oplossingen en glasvezelprojecten.

Mijn inwerkperiode is, ondanks de corona, gelukkig niet erg anders dan anders. Het enige wat dan wel anders is, is dat lang niet iedereen op kantoor aanwezig is en je dus ook sommige collega’s virtueel ontmoet. Het teamuitje naar Scheveningen afgelopen weekend maakte dat allemaal weer goed, waar ik veel van de collega’s (en hun partners) beter heb leren kennen en we door iedereen onwijs leuk onthaald werden!

Weekend Scheveningen

Zaterdagochtend 18 september was het zo ver: een weekend Scheveningen in het Kurhaus met collega’s en partners. De gezamenlijke activiteit in de middag was Expeditie Robinson waarbij we werden opgedeeld in 10 teams die door de organisatie van het event werden samengesteld. Het leuke hieraan was dat je met mensen in een team zit die je zelf niet vooraf hebt gekozen en je dus op onbekende collega’s en partners bent aangewezen, want ja ik kende sommige van de collega’s alleen van naam en verder nog niet. Ondanks dat wij met ons team niet heel veel hebben gewonnen hebben we super genoten van alle onderdelen en het zonnetje. Ook de rest van het weekend hebben zowel mijn vrouw als ik geweldig genoten!

100% ervoor gaan

Ik werk nog niet zo lang bij Tredion, maar hetgeen wat ik nu al het leukste vind aan werken bij Tredion is het feit dat iedereen er elke dag meer dan 100% voor gaat en ook is voor elkaar. Bij Tredion heb je gelijk het gevoel van “Plezier in het werk maakt perfectie in het werk”, ook omdat de fantastische collega’s het leuk maken.

Daarnaast de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en de bijdrage die men geeft om hieraan te werken. Geen cursus is te gek om te volgen of althans zoals Roy al meerdere malen heeft gezegd zolang het maar geen cursus bloemschikken is… Tredion zorgt in ieder geval dat ik met veel plezier aan het werk ben, dag in, dag uit.

Next Level betekent voor mij…

Niet een oplossing zoeken voor de klant, maar een oplossing bieden aan de klant door je in hem te verplaatsen en net dat stapje extra hiermee te zetten.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Raymond Verbaan,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

Stuur een e-mail
Raymond Verbaan

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: