Maak kennis met Leon
Blog

Maak kennis met Leon

ICT Engineer Supportdesk

Misschien heb je hem al aan de telefoon gehad, Leon van der Walle, onze nieuwe collega. Leon werkt sinds juli bij ons als ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Maak kennis met Leon

Ik ben Leon van der Walle, 32 jaar en woon samen met mijn kat Zipper in het mooie Boven-Hardinxveld! In mijn vrije tijd speel ik graag goede videogames. Daarnaast ben ik erg gek op de natuur en maak ik graag een wandeling ergens op de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe of de Drunense Duinen. Tijdens die wandelingen maak ik ook foto’s van het mooie landschap of de dieren die ik tegenkom. Zo ben ik al een keer een zwart hert tegengekomen en heb ik een zwarte specht gespot. Deze twee dieren zijn zeldzaam in Nederland!

Mijn inwerkperiode

Begin juli ben ik bij Tredion binnen het supportteam, intern noemen we dit ook wel Control Center Tredion (CCT), gestart als ICT Engineer Supportdesk. Samen met mijn collega’s help ik onze klanten met diverse vraagstukken die per e-mail of telefoon of via het klantportaal binnenkomen.

De inwerkperiode bij Tredion is fantastisch. Om te beginnen kreeg ik een heel warm welkom en een leuk welkomstpakket. Er was ook meteen een klik met mijn collega’s. Het ticketsysteem waar binnen Tredion mee gewerkt wordt is een verademing om mee te werken. Ik kon dan ook niet wachten om hierin te duiken. Daarnaast was ik ook al vrij snel aan het bellen met klanten om hen te helpen. En laten we de vrijmibo niet vergeten. Daar blijf ik altijd graag even hangen!

Next Level betekent voor mij…

Net even dat stapje meer doen en meedenken met de klant. Zoveel mogelijk up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen, maar ook je horizon blijven verbreden door op meerdere vlakken in de ICT bezig te zijn.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons supportteam? Bekijk dan ook onze vacature als Support ICT Engineer.
Ga naar de vacature

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Leon van der Walle,
hij vertelt je er graag meer over

Control Center Tredion Engineer

Stuur een e-mail
Leon van der Walle

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: