Maak kennis met Kristian
Blog

Maak kennis met Kristian

Sinds maart 2024 versterkt Kristian ons team als ICT Adviseur in de binnendienst. In deze blog stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn eerste maanden bij Tredion.

Maak kennis met Kristian

Van reclame naar IT

Ik ben Kristian Pouw, geboren in Woudrichem en ik woon alweer een aantal jaar in Gorinchem. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden in de natuur, maar ik ben ook een fervent gamer. Na een jarenlange loopbaan in de reclamewereld vond ik het tijd om mijn latente droom om in de IT te gaan werken te activeren. Uiteraard kom ik dan bij Tredion terecht; hier werkte ik al jaren mee samen, zowel als klant als leverancier.

Advies en inkoop

Ik ben onderdeel van het adviesteam als ICT Adviseur Binnendienst. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de algemene inkoop, zowel voor grote projecten maar ook voor losse items zoals telefoons en laptops.

Warm welkom

Mijn start bij Tredion voelde als thuiskomen. Ik werd warm ontvangen en er stond letterlijk een heel team voor mij klaar, met mensen die je maar al te graag willen helpen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Werken bij Tredion

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion is dat je de ruimte krijgt om je werk zo in te richten dat je kunt doen wat je moet doen, op de manier zoals voor jou het beste werkt.

Daarnaast werk je met een club van gelijkgestemden, waar er letterlijk geen enkele drempel in het hele pand te vinden is en je bij iedereen aan kunt schuiven voor overleg. En uiteraard zijn de potjes FIFA in de pauze ook altijd gezellig.

Next Level betekent voor mij…

Blijven ontwikkelen. Zowel voor de klant, zodat deze er gerust op kan zijn dat Tredion vooraan staat voor wat betreft technologie en veiligheid. Maar ook voor jezelf; stilstand is achteruitgang, dus jezelf blijven ontwikkelen met trainingen zorgt ervoor dat je met zekerheid kunt zeggen dat je het beste eruit weet te halen.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Kristian Pouw,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

Stuur een e-mail
Kristian Pouw

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: