vorige

Blog

Maak kennis met Bram

Stagiair Klantreis

Yes, een nieuwe Tredionner. Bram Pons is in februari bij ons gestart voor zijn afstudeerstage. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken!

Mijn naam is Bram Pons. In februari ben ik gestart met mijn afstudeeropdracht om de opleiding commerciële economie aan Avans Hogeschool af te ronden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten. Zo voetbal ik op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ga ik tussendoor nog vaak een potje tennissen en maak ik ook graag tijd vrij om een potje te golfen. Verder ben ik een groot fan van de horeca en daar maak ik dan ook graag gebruik van.

Mijn eerste weken

De eerste weken zitten er inmiddels op en daar kijk ik heel positief op terug! Bij binnenkomst lagen al mijn spullen al klaar en kon ik direct aan de slag. Mijn agenda stond al volgepland met kennismakingen, waardoor ik gelijk een goed beeld heb gekregen van Tredion! Supertof om te zien hoeveel moeite Tredion hierin stopt. Hierdoor voel ik mij thuis bij Tredion en ga ik elke dag met plezier naar kantoor toe.

De Tredion klantreis

Voor mijn afstudeeropdracht houd ik mij bezig met de klantreis (customer journey) van Tredion. Dit onderzoek doe ik in het advies team. Ik focus mij op bestaande klanten. Hoe kan Tredion zorgen dat haar klanten een Next Level ervaring hebben in elke fase van de klantreis? Een ontzettend leuke opdracht waar ik inmiddels een plan van aanpak voor heb gemaakt. De komende periode ga ik dit plan uitvoeren en hoop ik Tredion te voorzien van een aantal nuttige adviezen.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast mijn scriptie is een andere belangrijke pijler binnen mijn afstudeertraject persoonlijke ontwikkeling. Tredion is de perfecte plek om dit te bewerkstelligen. Het is een organisatie met korte lijntjes en dat is prettig. Als ik een vraag heb kan ik deze aan iedereen stellen.

Next Level betekent voor mij…

Next Level is de klant ontzorgen en verwonderen! Persoonlijk hoop ik natuurlijk in juli mijn diploma in ontvangst te nemen en Tredion te voorzien van waardevolle adviezen die uiteindelijk ook geïmplementeerd worden.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Bram Pons,
hij vertelt je er graag meer over

Stagiair Klantreis

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: