vorige

Blog

Maak kennis met Bart

Business Developer

Yes, het adviesteam is sinds januari een collega rijker: Bart Dikmans. De Tilburgse Bart gaat aan de slag als Business Developer. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Of ik een blog wil schrijven over mijn eerste maand bij Tredion? Ja, zeker! Met heel veel plezier. Mijn naam is Bart. Ik ben 3 januari gestart als Business Developer bij Tredion. Ik kwam toen binnen in een nog redelijk leeg kantoor. Covid had ons nog steeds in de greep en de meeste collega’s werkten vanuit huis. Er stond een stoel met slingers, met op het bureau allerlei spullen. Het bleek dat dit mijn werkset was met alle benodigdheden. Alles was al voorbereid en geïnstalleerd. Hoe tof! Ik had alles uitgepakt en mijn afspraken om met iedereen kennis te maken waren al ingepland in mijn agenda.

Kennismaken met collega’s

Ik gaf tijdens deze kennismakingsgesprekken aan dat ik graag mee zou willen met afspraken van collega’s waar ik mijn kennis en beeld van Tredion verder mee kon verbreden. En dat gebeurde ook: Control Center Tredion (support), front office, team advies, security scans, workshops, kwartaalgesprekken, daily huddles… Zo kreeg ik meer duidelijkheid in mijn rol, natuurlijk business development. Maar ook mijn ervaringen als trainer heb ik kwijt gekund na een workshop. En er volgen er nog een stuk of 20 die ik ga volgen!

Onze locatie in Tilburg

Samen met mijn collega en mede Tilburger Luuk gaan we aan de slag met het op poten zetten van de Tredion locatie in Tilburg. Hiervoor hebben we al diverse acties uitgezet: de uitrol van glasvezel in Oosterhout, de Willem II business club, een bedrijfstennistoernooi in Goirle… Ook is de agenda van Station88 gevuld met ICT-gerelateerde workshops. En ga zo maar door!

Meer weten over onze locatie in Tilburg en de samenwerking met Station88? Lees dan ook de blog van mijn collega Jan hier.

Netwerken

De werkplekken in Tilburg zijn ingericht en mijn eerste klant is een feit! Ik vind het heerlijk om te voelen dat ik met mijn netwerk, mijn kennis en werkervaring een mooie bijdrage kan leveren. En wat een gezellig team van jonge enthousiastelingen. Lekker down to earth, sociaal en hulpvaardig.

Al met al een prachtige eerste maand. Dank jullie wel collega’s! We mogen trots zijn op onze werkgever, die de belangrijkste waarde van zijn bedrijf goed inschat, verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft. Ik heb ontzettend veel zin in de komende periode en om mee te bouwen aan dit mooie bedrijf.

Houdoe!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!

Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Bart Dikmans,
hij vertelt je er graag meer over

Business Developer

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: