Sessie: grip op je data
Event

Sessie: grip op je data

direct inplannen

In onze “Grip op je data”-sessie nemen we een kijkje in de ICT-omgeving van jouw organisatie. We verkennen welke data je hebt, wie toegang heeft tot deze informatie, en behandelen belangrijke vragen over het beheren van data en toegangsrechten. Deze sessie biedt je een duidelijk beeld van de huidige situatie en wat er nodig is om je organisatie klaar te stomen voor het gebruik van geavanceerde tools zoals Microsoft 365 Copilot. Dit is jouw eerste stap naar een veiliger en efficiënter datagebruik.

Sessie: grip op je data

Het belang van datamanagement

Goed datamanagement zorgt voor een overzichtelijke, gestructureerde en veilige opslag van al je digitale gegevens. Tijdens onze sessie bieden we niet alleen inzicht in je huidige datamanagement; we reiken ook concrete stappen aan om je data te verbeteren en op te schonen.

Klaar voor Microsoft 365 Copilot

Waarom is grip op je data zo cruciaal? Een goed beheerde data- en rechtenstructuur is onmisbaar om het maximale uit Microsoft 365 Copilot te halen. We helpen je inzicht te verkrijgen zodat je data Copilot-klaar wordt. Dit is van groot belang om te verzekeren dat gevoelige informatie veilig blijft en enkel toegankelijk is voor geautoriseerde gebruikers.

Wat bieden wij?

Je verlaat de sessie met een duidelijk actieplan om je data te organiseren, beveiligen en op te schonen, klaar om het maximale uit Copilot en andere technologieën te halen. Let op: de sessie focust op analyse en advies; de technische uitvoering is aan jou.

  1. Inzicht in jouw ICT-omgeving via een dashboard.
  2. Een grondige analyse van jouw dataomgeving.
  3. Een op maat gemaakt actieplan voor jouw organisatie.

Voor wie?

Deze sessie is essentieel voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst door te investeren in Artificial Intelligence, zoals Microsoft 365 Copilot, of die het belang inziet van het opschonen en effectief beheren van hun data.

Praktische informatie

Klaar om aan de slag te gaan met datamanagement? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het kantoor. De sessie is toegankelijk voor maximaal 8 personen bij ons op kantoor, met een totale investering van 750 euro (exclusief BTW).

Ben jij erbij? Vergeet dan niet een laptop en oplader mee te nemen.

Wil je de sessie volgen op een door jou gekozen locatie? Dat kan! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een sessie in met jouw team:

Wil je met jouw (management)team deze sessie willen volgen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Lisa van Rijn-Knegten,
ze vertelt je er graag meer over

Microsoft 365 Adoptie Specialist

Stuur een e-mail
Lisa van Rijn-Knegten

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: