Glasvezelaansluiting: wij verzorgen heel het traject
Blog

Glasvezelaansluiting: wij verzorgen heel het traject

Met de keuze voor glasvezel maak je een keuze voor de toekomst! Raymond Verbaan is duidelijk in zijn blog: met onze diensten op het gebied van het organiseren, opleveren en activeren van glasvezel internetaansluitingen zet je als MKB’er een forse stap voorwaarts!

Glasvezelaansluiting: wij verzorgen heel het traject

De voordelen van internet via glasvezelverbindingen ten opzichte van koper- of coaxkabels zijn overduidelijk. Waar de traditionele verbindingen het maximum van hun vermogen bereiken, zijn de hoeveelheden data die via glasvezelkabels verwerkt kunnen worden nagenoeg oneindig!

Vraagbundelingstrajecten

Glasvezel is nog niet overal voorhanden: in samenwerking met een aantal telecomaanbieders, zoals DELTA Netwerk en E-Fiber, verzorgen wij behalve de aansluiting op het glasvezelnetwerk ook de activering tot op je werkplek. Wanneer er voor jouw bedrijf geen verbinding ligt, verzorgen wij de vraagbundeling voor glasvezel. Met meerdere ondernemers kun je dan de aanleg van glasvezel betalen. Wanneer dit traject succesvol is afgerond, zorgen we vervolgens voor de oplevering en activering van je netwerk.

Voordelen

Dan maak je gebruik van de voordelen van glasvezelinternet: het is stabiel en ontzettend snel. Je eigen aansluiting zorgt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Daarnaast kan je glasvezelverbinding zoveel hoeveelheden data verwerken dat je altijd zorgeloos in de cloud kunt werken. Je bent voorzien van goede beveiliging en je bent in staat je bedrijfsprocessen steeds verder te automatiseren. Door de supersnelle verbinding gaat uploaden voortaan net zo snel als downloaden!

Campagnes

Op dit moment werken we aan een aantal campagnes, die zich in verschillende fases bevinden. Het traject in Vijfheerenlanden is momenteel in de bouwfase: de kabels worden gelegd. Oosterhout-Noord en -Zuid beslaat in totaal uit acht bedrijventerreinen, waarvoor het bundelingstraject zover is gevorderd, dat in het derde kwartaal begonnen kan worden met graven. In Zaltbommel zijn ondernemers op dit moment in de gelegenheid in te schrijven voor deelname. We zijn ook actief in Woerden-Harmelen, Vianen en in Roosendaal. Heb je ook interesse? Neem dan contact met mij op.

Gegarandeerde aanleg

Zoals je ziet, gaan we met deze dienstverlening verder dan ‘onze’ regio. Door goede samenwerkingen in het verleden, betrekken telecomaanbieders ons bij bundelingstrajecten op verschillende plaatsen in het land. In Gorinchem zijn we ook betrokken bij een campagne: in opdracht van de gemeente en in samenwerking met E-Fiber is een traject van gegarandeerde aanleg in volle gang. Exclusief voor ondernemers in Gorinchem bieden we glasvezel aan in heel Gorinchem!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw glasvezelaansluiting? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact met Raymond

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Raymond Verbaan,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

Stuur een e-mail
Raymond Verbaan

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: