Glasvezel Vijfheerenlanden

Glasvezel Vijfheerenlanden

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers in de regio Vijfheerenlanden.

Schrijf je direct in

Profiteer nu ook van dit exclusieve aanbod!

Yes, de vraagbundeling is succesvol afgerond! Dit betekent dat de aanleg van glasvezel in de regio Vijfheerenlanden officieel doorgaat. In samenwerking met DeltaFiber Netwerk leggen we glasvezel aan. Meld je aan voor 1 oktober 2022 en profiteer van ons exclusieve aanbod, inclusief een gratis JBL Go 2 Bluetooth Speaker!

Schrijf je direct in

Exclusief voor ondernemers in de regio Vijfheerenlanden

Benieuwd of glasvezel op jouw adres leverbaar is? Tredion helpt je! Exclusief voor ondernemers in de regio Vijfheerenlanden leggen we in samenwerking met DeltaFiber Netwerk glasvezel aan op de volgende industrieterreinen:

Vianen
– De Hagen
– De Biezen
– Gaasperwaard

Leerdam
-Nieuw Schaik

Lexmond
– De Bull

Dit initiatief is een vervolg op de aanleg van glasvezel (via Glasvezel Buitenaf) in de kernen in de gemeente Vijfheerenlanden. De aanleg hiervan is reeds begonnen en hierbij zal ook rekening gehouden worden met de ontsluiting van de industrieterreinen.

Screenshot Google Maps glasvezel Vijfheerenlanden


Onze glasvezel pakketten

Tabel glasvezel Oosterhout

* Maandelijkse kosten zijn exclusief BTW en vastrechtkosten à € 13,77 (Delta Fiber incasseert deze rechtstreeks)

Stappenplan

 

Icoon vraagbundeling

Stap 1 • Vraagbundeling

Yes, de vraagbundeling was succesvol. Dit betekent dat er voldoende aanmeldingen zijn en glasvezel officieel wordt aangelegd. Wil jij nog profiteren van dit exclusieve aanbod? Meld je dan aan voor 1 oktober 2022.

Icoon go/ no go

Stap 2 • Go / No go

Er zijn voldoende aanmeldingen wat betekent dat de aanleg doorgaat. Go!

Icoon bouwfase

Stap 3 • Bouwfase

Start van de graafwerkzaamheden staat gepland voor: Q1 2022.

Icoon oplevering

Stap 4 • Oplevering

Q2 2022: volgens planning is het volledige netwerk gereed.

 

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. Schrijf je hieronder direct in voor één van onze glasvezel pakketten in de regio Vijfheerenlanden! Meld je voor 1 oktober 2022 aan om te profiteren van ons exclusieve aanbod en betaal geen aansluitkosten.
Schrijf je direct in

Wij werken o.a. samen met deze partners: