Glasvezel Oosterhout

Glasvezel Oosterhout

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers in Oosterhout.

Schrijf je direct in

Profiteer nu ook van dit exclusieve aanbod!

Goed nieuws! We gaan starten met de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen in Oosterhout (mei 2023). Het is nog mogelijk om je aan te melden via onderstaande button. Doe op deze pagina de postcode check en kijk of glasvezel op jouw adres in Oosterhout leverbaar is.

Schrijf je direct in

Exclusief voor ondernemers in Oosterhout

Yes! De vraagbundeling voor glasvezel in Oosterhout is succesvol afgerond! We leggen officieel glasvezel aan op de industrieterreinen Vijf Eikenweg, Everdenberg, Heihoef, Meidoornlaan en Oosterheide. Ook leggen we glasvezel aan op de industrieterreinen Beemdenbuurt, De Wijsterd, Havenweg, Houtduifstraat, Statendam, Weststad Fase I + II en Weststad III.

Doe de postcode check!

Twijfel je of glasvezel op jouw adres leverbaar is? Doe de postcode check en kom erachter of wij glasvezel leveren op jouw adres in Oosterhout!

Je kunt je inschrijven voor één van de glasvezel pakketten via het volgende formulier. Vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Heb je vragen naar aanleiding van jouw check? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze glasvezel pakketten

Tabel glasvezel Oosterhout

*Maandelijkse kosten zijn exclusief BTW en exclusief vastrechtkosten van € 13,77 per maand. 

Stappenplan

 

Icoon vraagbundeling

Stap 1 • Vraagbundeling

Goed nieuws, de vraagbundeling is succesvol afgerond! Wil jij ook gebruikmaken van supersnel en betrouwbaar internet, maar heb je nog geen abonnement afgesloten? Meld je dan aan!

Icoon go/ no go

Stap 2 • Go!

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. Heb je je aangemeld voor een glasvezelabonnement? Dan houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Icoon bouwfase

Stap 3 • Bouwfase

De graafwerkzaamheden zijn succesvol afgerond.

Icoon oplevering

Stap 4 • Oplevering

Q1 2023: volgens planning is het volledige netwerk gereed.

 

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. Schrijf je hieronder direct in voor één van onze glasvezel pakketten in Oosterhout!
Schrijf je direct in

Wij werken o.a. samen met deze partners: