vorige

Glasvezel Oosterhout

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers in Oosterhout.

Schrijf je direct in

Profiteer nu ook van dit exclusieve aanbod!

De vraagbundeling is succesvol! Exclusief voor ondernemers in Oosterhout leggen we in samenwerking met DeltaFiber Netwerk glasvezel aan. Interesse? Neem dan contact op met onze collega Raymond Verbaan.

Exclusief voor ondernemers in Oosterhout

Yes! De vraagbundeling voor glasvezel in Oosterhout is succesvol afgerond! We leggen officieel glasvezel aan op de industrieterreinen Vijf Eikenweg, Everdenberg, Heihoef, Meidoornlaan en Oosterheide. Ook leggen we glasvezel aan op de industrieterreinen Beemdenbuurt, De Wijsterd, Havenweg, Houtduifstraat, Statendam, Weststad Fase I + II en Weststad III. De deadline voor het aanmelden is verstreken. Interesse? Neem dan telefonisch contact op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen!

Doe de postcode check!

Twijfel je of glasvezel op jouw adres leverbaar is? Doe de postcode check en kom erachter of wij glasvezel leveren op jouw adres in Oosterhout!

Je kunt je inschrijven voor één van de glasvezel pakketten via het volgende formulier. Vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Heb je vragen naar aanleiding van jouw check? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Onze glasvezel pakketten

Tabel glasvezel Oosterhout

*Maandelijkse kosten zijn exclusief BTW en exclusief vastrechtkosten van € 13,77 per maand. 

Download de flyer met onze actieprijzen hier!

Let op: het betreft een vraagbundeling. Dit betekent dat er voldoende inschrijvingen moeten zijn om de aanleg te kunnen starten. Wanneer we de benodigde inschrijvingen behalen zullen de aansluitingen op de industrieterreinen ook aangelegd worden.

Stappenplan

 

Icoon vraagbundeling

Stap 1 • Vraagbundeling

De vraagbundeling is gesloten op 18-06-2022 om een abonnement af te sluiten.

Icoon go/ no go

Stap 2 • Go / No go

18-06-2022: de vraagbundeling is succesvol afgesloten en de aanleg gaat door.

Icoon bouwfase

Stap 3 • Bouwfase

Start van de graafwerkzaamheden staat gepland voor: Q4 2022.

Icoon oplevering

Stap 4 • Oplevering

Q1 2023: volgens planning is het volledige netwerk gereed.

 

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. De inschrijfperiode voor glasvezel in Oosterhout is gesloten. Toch interesse in glasvezel? Neem dan direct contact op. We bekijken graag samen de mogelijkheden!
Neem contact op

Wij werken o.a. samen met deze partners: