vorige

Tip

Je taken beheren in Microsoft Teams

Hou jij op verschillende plekken al je taken bij? Dan heb ik goed nieuws! Je kunt namelijk al je taken bij elkaar brengen in Microsoft Teams. Via de Planner app voor Microsoft Teams kun je To Do’s, Outlook taken en de taken die je zijn toegewezen in Planner, met daarbij de gedeelde planner borden, samenvoegen in Teams.

Met behulp van de volgende stappen krijg je een overzicht van al jouw werkzaamheden en openstaande taken gebundeld in Microsoft Teams. Zo is zoeken waar al jouw taken staan verleden tijd!

Hoe voeg je de planner app toe aan je Teams?

Bekijk onderstaande video of volg de verdere instructie hieronder.

Klik op de puntjes aan de rechterkant van je Teams applicatie onder de kopjes chat, agenda, en bestanden. Zoek in de zoekbalk naar de app Planner.

Screenshot Microsoft Teams planner

Zorg er vervolgens voor dat je de app vastmaakt. Zo blijft je app vast in Teams staan en hoef je deze niet elke keer opnieuw op te zoeken.

Screenshot Microsoft Teams planner

Naast dat alles bij elkaar komt krijg je ook een mooie lijstweergave van je taken waarin je nog duidelijker kan zien welke taken op wie zijn naam staan en hoever het proces hierin is. Daarnaast kun je bijvoorbeeld filteren op prioriteit of datum.

Screenshot Microsoft Teams planner

Microsoft Discover Workshops

Wil jij slimmer, sneller en efficiënter gaan werken met Microsoft 365? Meld je dan direct aan voor een van onze Discover workshop en ervaar het!
Bekijk onze workshops!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Engeline Schellekens,
ze vertelt je er graag meer over

Projectbegeleider / Adoptie Specialist

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: