Tredion behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering
Blog

Tredion behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering

De vraag naar ISO (informatiebeveiliging) en NEN certificering (specifiek voor klanten in de zorg) wordt door onze klanten steeds vaker gesteld. Tredion werkte voor de certificering eigenlijk al volgens deze richtlijnen, maar het belangrijke papiertje was er nog niet. Collega’s Sander en James hebben met behulp van Tim Kemper van Protify en Jacco de Wit, onze alles-kunnende stagiair, binnen een halfjaar deze certificering voor elkaar gekregen.

Tredion behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Ons traject

Het traject begon in februari 2019 met het opstellen van de gehele ISMS documentatie. ISMS staat voor Information Security Management System en dat houdt eigenlijk in dat onderwerpen als gedrag van medewerkers, standaard procedures en bedrijfsrichtlijnen nauwkeurig onder de loep genomen moeten worden.

Nadat in juni de eerste fase van de audit succesvol was afgerond mochten we eind juli op voor de definitieve audit. Werkwijzen werden vakkundig gecontroleerd en verschillende collega’s werden geïnterviewd om te kijken of iedereen bij Tredion wist wat zo’n certificering nu eigenlijk inhoudt voor zijn dagelijkse werkzaamheden.

Na slechts een paar kleine aanpassingen kwam vervolgens recent het verlossende bericht bij ons binnen dat we ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn! Wij zijn hier uiteraard supertrots op. Dit maakt ons en onze klanten nog beter voorbereid op de toekomst!

Meer weten over onze certificeringen?

Informatiebeveiliging staat bij Tredion hoog op de agenda. Wij zorgen er met onze certificeringen voor dat je zeker weet dat wij jouw data goed weten te beschermen. Dat is een geruststellend gevoel toch? Heb je vragen over onze certificeringen? Bekijk dan de onderstaande pagina of neem contact met ons op voor verdere toelichting.
Meer informatie!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Sander Vermeer,
hij vertelt je er graag meer over

Technisch Specialist

Stuur een e-mail
Sander Vermeer

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: