Plan zelf jouw workshop in
workshop

Plan zelf jouw workshop in

Wil je zelf ervaren hoe het is om gebruik te maken van de werkplek van de toekomst? Beleef het met jouw team!

Bekijk ons aanbod

Next Level workshops

In onze workshops gaan we aan de slag met verschillende elementen binnen de moderne werkplek. Denk aan security, hybride vergaderen en bellen met Teams. Het doel is jou genoeg inspiratie te geven om dingen vanaf morgen bij jouw organisatie nog slimmer te gaan doen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en plan jouw workshop in!

Workshop Engeline

Voor wie?

Onze workshops zijn gericht op het inspireren van jou en je team. Ben jij verantwoordelijk voor de ICT binnen jouw organisatie? En wil je meer weten over de mogelijkheden van de moderne werkplek? Dan zijn onze workshops iets voor jou!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de workshops (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan de workshops bij ons op kantoor. De kosten voor de workshop bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW). Tijdens de workshops kun je gebruikmaken van je eigen laptop.

Wil je de workshop volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een workshop in met jouw team:

Wil jij je laten inspireren tijdens onze workshops? Klik dan hieronder op een workshop en plan deze in waar en wanneer jou dit uitkomt!

Wij werken o.a. samen met deze partners: