vorige

Hybride vergaderen
workshop

Hybride vergaderen

Wil je aan de slag met een optimale hybride vergaderopstelling en alle mogelijkheden ontdekken? Meld je dan aan voor deze workshop!

direct inplannen

Next Level vergaderen

De hybride vergadering maakt haar opmars. Dit brengt verschillende uitdagingen met zich mee. De vergadering die je vroeger met elkaar in één ruimte had, heb je steeds vaker (deels) digitaal. Hoe zorg je er dan voor dat de vergadering goed verloopt? Werkt de apparatuur naar wens? Kun je de ruimte reserveren vanuit jouw agenda? Voelen de mensen thuis zich ook betrokken?

Vergadering Jan en Lotte

Maar wat is een hybride vergadering? Een hybride vergadering betekent dat een deel van de deelnemers fysiek op de vergaderlocatie aanwezig is, terwijl anderen ‘inbellen’ door middel van bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom. Dit heeft grote gevolgen voor de inrichting van de vergaderruimtes op kantoor. Tijdens onze workshop laten we je zien hoe je de ideale vergaderopstelling kunt faciliteren voor jouw medewerkers, zowel thuis als op kantoor!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek.
  2. Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden – zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten.
  3. Dé ideale vergaderruimte opstellen op kantoor met Teams Meeting Rooms.
  4. De reserveringsmogelijkheden van de vergaderruimten.
  5. Inzicht in de toekomst van hybride vergaderen volgens Microsoft.
  6. Functionele vergadertips & tricks.

Ervaar het zelf

Tijdens de fysieke workshop bieden we je handvaten om optimaal hybride te werken en nemen we je mee in onze Teams Meeting Rooms-oplossing. De vergaderruimte op ons hoofdkantoor in Gorinchem is ingericht; hier kun je de oplossingen live bekijken. Ook de laptops staan klaar voor gebruik. Je klikt door de omgeving en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.

Wil je de workshop volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de workshop (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan de workshop bij ons op kantoor. De kosten voor de workshop bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW).

Voor wie?

Ben jij verantwoordelijk voor het faciliteren van een ideale (thuis)werkplek voor jouw collega’s? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van hybride vergaderen voor jouw organisatie? Dan is deze workshop iets voor jou!

Plan een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team deze workshop willen volgen? Dit kan! We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor. Vul vrijblijvend het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden van een workshop te bespreken.

Wij werken o.a. samen met deze partners: