vorige

workshop

Bellen met Teams

De wereld van de moderne communicatie ontwikkelt zich continu. In deze workshop delen we alles omtrent bellen met Teams!

Direct inplannen

Moderne communicatie

Misschien ben jij ondertussen al gewend aan werken in Microsoft Teams. Daarom is het tijd voor de volgende fase. Je kunt namelijk zoveel meer uit je Teams-omgeving halen. Door je bestaande telefooncentrale te vervangen door Microsoft Teams, bellen gebruikers vanuit één applicatie. Waar ze zich ook bevinden! Hoe bellen met Teams werkt? Dat laten we je beleven tijdens onze kosteloze workshop!

Bellen met Teams

We nemen je tijdens de workshop mee in de mogelijkheden van Teams Calling (bellen met Teams). Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? Vervolgens geven we een demo. Je ervaart een dag in het leven van iemand die werkt in Teams.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Moderne communicatie
  2. Waarom bellen met Teams?
  3. Welke Microsoft licenties heb je nodig?
  4. Demo bellen met Teams: hoe werkt het concreet?

Voor wie?

De eerste stap is het opdoen van kennis. Werk jij voor de IT-afdeling binnen jouw organisatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bellen met Team? Dan is deze workshop iets voor jou!

Plan kosteloos een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team deze workshop willen volgen? Dit kan! We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor. Vul vrijblijvend het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden van een kosteloze workshop te bespreken.

Meer events

Wij werken o.a. samen met deze partners: