vorige

De mogelijkheden van bellen met Teams
workshop

De mogelijkheden van bellen met Teams

De wereld van de moderne communicatie ontwikkelt zich continu. In deze workshop delen we alles omtrent bellen met Teams!

Direct inplannen

Moderne communicatie

Misschien ben jij ondertussen al gewend aan werken in Microsoft Teams. Daarom is het tijd voor de volgende fase. Je kunt namelijk zoveel meer uit je Teams-omgeving halen. Door je bestaande telefooncentrale te vervangen door Microsoft Teams, bellen gebruikers vanuit één applicatie. Waar ze zich ook bevinden! Hoe bellen met Teams werkt? Dat laten we je beleven tijdens onze workshop!

Microsoft 365 laptop

We nemen je tijdens de workshop mee in de mogelijkheden van Teams Calling (bellen met Teams). Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? Vervolgens geven we een demo. Je ervaart een dag in het leven van iemand die werkt in Teams.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Moderne communicatie
  2. Waarom bellen met Teams?
  3. Welke Microsoft licenties heb je nodig?
  4. Demo bellen met Teams: hoe werkt het concreet?

Voor wie?

De eerste stap is het opdoen van kennis. Werk jij voor de ICT-afdeling binnen jouw organisatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bellen met Team? Dan is deze workshop iets voor jou!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan de workshop bij ons op kantoor. De kosten bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW).

Ben jij erbij? Je hoeft geen apparatuur mee te nemen. Wij zorgen voor een kant en klare Microsoft 365 omgeving waar je tijdens de training mee kunt werken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen als je dit fijner vindt.

Wil je de workshop volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team deze workshop willen volgen? Dit kan! We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor. Vul vrijblijvend het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden van een workshop te bespreken.

Wij werken o.a. samen met deze partners: