vorige

Microsoft Discover Workshop
workshop

Microsoft Discover Workshop

Wil je zelf ervaren hoe het is om gebruik te maken van de werkplek van de toekomst? Beleef het!

Direct inplannen

Microsoft Discover Workshop

Wat is de werkplek van de toekomst? Kan wat je nu doet, niet makkelijker? Hoe snel kun je slimmer, sneller en efficiënter gaan werken? Hoe ver weg is de toekomst? Het zijn vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. Het zijn vragen die wij kunnen beantwoorden. Maar misschien kunnen we het je beter laten beleven. Als er namelijk één ding geldt binnen de wereld van IT? Dan is het wel dat je moet blijven innoveren om mee te blijven groeien met alle mogelijkheden. Wat vandaag werkt, is morgen achterhaald.

Presentatie Adoptie

In onze Discover Workshop gaan we aan de slag met een virtuele omgeving en werken we met Microsoft 365 zoals Microsoft en Tredion het voor ogen hebben. Je ervaart uit eerste hand wat er mogelijk is en hoe gemakkelijk je ermee aan de slag kunt gaan. De sessie zal vooral de focus hebben op samenwerken in Microsoft Teams. Het doel is jou genoeg inspiratie te geven om dingen vanaf morgen bij jouw organisatie nog slimmer te gaan doen!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de Microsoft Discover Workshop (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan de workshop bij ons op kantoor. De kosten voor de workshop bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW). Tijdens de workshops kun je gebruikmaken van je eigen laptop.

Wil je de workshop volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team een workshop willen doen? Dit kan! We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor.

Meer events

Wij werken o.a. samen met deze partners: