De continuïteitsoplossing van Tredion
Blog

De continuïteitsoplossing van Tredion

Hoe vervelend een cyberaanval of grote storing ook is: je wil vooral dat je weer zo snel mogelijk vrij toegang tot je systemen en bestanden hebt. Data- en tijdverlies is je grote schrikbeeld. Daarom is beveiliging zo belangrijk! Ik merk dat steeds meer MKB’ers zich bewust zijn van goede cybersecurity. Maar het kan altijd beter…

De continuïteitsoplossing van Tredion

Blog door Jan van Wijgerden

‘Continuïteit’ staat centraal in onze oplossing: je bent binnen een kwartier weer aan de slag wanneer je onverhoopt getroffen wordt door een cyberaanval. Die oplossing vraagt een aantal aandachtspunten…

‘Beveiligen en bereikbaar houden van bestanden’

Ik neem je mee naar de drie facetten die van belang zijn bij het beveiligen en bereikbaar houden van je systemen en bestanden. Ten eerste moeten je medewerkers zich bewust zijn van de dreigingen en weten welke discipline gevraagd wordt om die zoveel mogelijk te beperken. Daarvoor bieden wij trainingen en een interactief e-learning programma aan, waar je op toegankelijke wijze de weg wordt gewezen op logische, standaard handelingen, die de beveiliging verhogen.

‘24/7 veiligheid monitoren’

Het tweede facet is het voortdurend monitoren van je digitale omgeving. 24/7 kijken we mee naar de veiligheid van je systemen en bestanden. We maken gebruik van de meest moderne technologie en volgen de minste afwijkingen direct op. Monitoring is steeds belangrijker: het valt nooit uit te sluiten dat je slachtoffer wordt. Hoe sneller je het detecteert, hoe geringer de impact kan zijn. Daarvoor is de monitoring cruciaal: alleen een back-up is niet genoeg!

‘Binnen een kwartier je bestanden herstellen’

Het meest invloedrijke facet van onze continuïteitsoplossing is een goed werkende back-up. Die zorgt dat je snel weer kan werken. Door deze back-ups ben je ervan verzekerd dat je bij dataverlies jouw gegevens kunt terughalen. Wij maken dagelijks een kopie van de serveromgeving: een back-up disaster recovery. Deze kopie wordt ook in de Cloud opgeslagen, en gecontroleerd door onze specialisten. We bewaren de back-ups vijftien dagen. Daardoor kunnen we delen van je omgeving óf heel je omgeving binnen een kwartier herstellen!

In deze video leg ik je onze continuïteitsoplossing uit:

Wij bieden de verzekering dat je bij je bestanden kan. Met deze Next Level technologie leveren we een veilige en betaalbare oplossing voor het MKB. Voor elke kleine én grote organisatie! Meer weten? Stuur mij gerust een e-mail of kijk op onze website naar onze security-scan.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: