Next Level ICT voor de kinderopvang

Next Level ICT voor de kinderopvang

Wil jij Next Level ICT voor de kinderopvang beleven? Plan dan onze kosteloze demo in!

Direct aanvragen

De verbinding tussen kinderopvang en ICT

Dat ICT zo eenvoudig mogelijk moet zijn, is duidelijk. Maar hoe komen we daar en wat is nodig voor de juiste ICT-omgeving? En vooral: hoe zorgen we dat voor iedereen helder is hoe alles is ingericht en hoe alles werkt? Wij zorgen ervoor dat ICT binnen de organisatie toegankelijk is, dat medewerkers digitaal vaardig worden, zijn en blijven én het belangrijkste: dat jullie jezelf kunnen focussen op de kinderen. Wil jij Next Level ICT voor de kinderopvang beleven? Plan dan vrijblijvend onze kosteloze demo in!

Plan jouw gratis demo van de moderne werkplek!

Tijdens de demo, die wij speciaal voor de kinderopvang hebben ontwikkeld, laten we jou in circa 90 minuten zien hoe jouw toekomstige werkplek eruitziet. De demo kun je volgen bij jou op locatie, maar ook bij ons op locatie of online. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de demo in te plannen!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze ervaring met de kinderopvang? Bekijk dan ook onze sectorenpagina gericht op educatie en kinderopvang en lees diverse cases van kinderopvangorganisaties:

Sectorenpagina kinderopvang
Case: Moderniseren met de ICT-roadmap
Case: De overgang naar Teams en SharePoint
Case: Processen optimaliseren

Kinderopvang SKG

Wij werken o.a. samen met deze partners: