vorige

Glasvezel Gorinchem

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers in Gorinchem.

schrijf je direct in

De Gemeente Gorinchem heeft de plannen voor glasvezel door de hele stad Gorinchem bekendgemaakt. In het voorjaar van 2022 start de aanleg van het glasvezelnetwerk. Alle adressen in de gemeente worden stap voor stap aangesloten. In samenwerking met E-Fiber gaan wij glasvezel aanleggen. Meld je nu aan en profiteer van ons exclusieve aanbod, inclusief een gratis JBL Go 2 Bluetooth Speaker!

 

Logo partners glasvezel

Exclusief voor ondernemers in Gorinchem

Benieuwd of glasvezel op jouw adres leverbaar is? Tredion helpt je! Exclusief voor ondernemers in Gorinchem leggen we glasvezel aan in heel Gorinchem.

Onze glasvezel pakketten

Tabel pakketten Gorinchem

*Maandelijkse kosten zijn exclusief BTW. Er zijn geen vastrechtkosten tijdens de vraagbundeling.

Download de flyer met onze actieprijzen hier!

Stappenplan

 

Stap 1: vraagbundeling

Stap 1 • Inschrijving

Je kunt vanaf april een abonnement afsluiten. Meld je dus snel aan!

Stap 2 • Planning

De aanleg wordt in negen fases gepland. Afhankelijk van jouw adres wordt bepaald in welke fase glasvezel bij jou aangelegd wordt.

Stap 3 • Bouwfase

Start van de graafwerkzaamheden staat gepland voor: juni 2022.

Stap 4 • Oplevering

Medio 2024: volgens planning is het volledige netwerk gereed.

Schrijf je direct in


Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. Schrijf je hieronder direct in voor één van onze glasvezel pakketten in Gorinchem!
Schrijf je direct in

Wij werken o.a. samen met deze partners: