Glasvezel Gorinchem

Glasvezel Gorinchem

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers in Gorinchem.

schrijf je direct in

De Gemeente Gorinchem maakte in 2022 de plannen voor glasvezel door de hele stad Gorinchem bekend. Op dit moment zijn de graafwerkzaamheden gestart! Alle adressen in de gemeente worden stap voor stap aangesloten. Onze partner E-Fiber gaat glasvezel aanleggen en wij bieden deze diensten aan. Meld je nu aan en profiteer van ons exclusieve aanbod, inclusief een gratis JBL Go 2 Bluetooth Speaker!

 

Logo partners glasvezel

Exclusief voor ondernemers in Gorinchem

Benieuwd of glasvezel op jouw adres leverbaar is? Tredion helpt je! Exclusief voor ondernemers in Gorinchem bieden we glasvezel aan in heel Gorinchem.

Onze glasvezel pakketten

Tabel pakketten Gorinchem

*Maandelijkse kosten zijn exclusief BTW. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting. Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Download de flyer met onze actieprijzen hier!

Stappenplan

 

Stap 1: vraagbundeling

Stap 1 • Inschrijving

Je kunt vanaf april 2022 een abonnement afsluiten. Meld je snel aan!

Stap 2 • Planning

De aanleg wordt in fases gepland. Afhankelijk van jouw adres wordt bepaald in welke fase glasvezel bij jou aangelegd wordt. Bekijk de tabel hieronder om te kijken wanneer welk terrein ingepland staat.

Stap 3 • Bouwfase

Start van de graafwerkzaamheden staat gepland voor: juni 2022.

Stap 4 • Oplevering

Medio 2024: volgens planning is het volledige netwerk gereed.

Planning per terrein

Zoals hierboven benoemd wordt de aanleg in fases gepland. In de tabel is aangegeven wanneer welk terrein ingepland staat. Benieuwd naar de verdeling van de aanleggebieden? Klik dan hier.

Planning glasvezel Gorinchem

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. Schrijf je hieronder direct in voor één van onze glasvezel pakketten in Gorinchem!
Schrijf je direct in

Wij werken o.a. samen met deze partners: